ΝΒΑ: Μερίδιο κερδών σε παίκτες και ομάδες από τη νέα συμφωνία για τις trading cards (pic)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
ΝΒΑ: Μερίδιο κερδών σε παίκτες και ομάδες από τη νέα συμφωνία για τις trading cards (pic)

bet365

Οι 30 ομάδες του ΝΒΑ και οι παίκτες του απέκτησαν άλλον έναν πόρο εισοδημάτων, μετά τη συμφωνία (που θα ξεκινήσει το 2026) με την εταιρία Fanatics για την αποκλειστική δημιουργία και πώληση trading cards!

Μερίδιο από την επιχείρηση για τις ομάδες και τους παίκτες! Αυτό προβλέπει η νέα συμφωνία ανάμεσα στην εταιρία memorabilia Fanatics και το ΝΒΑ!

Η εταιρία, η οποία λογίζεται από τις μεγαλύτερες στη διακίνηση αθλητικών συλλεκτικών ειδών και trading cards, συμφώνησε τόσο με το ΝΒΑ, όσο και με την Ένωση των παικτών.

Η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί το 2026, όταν ολοκληρωθεί η τρέχουσα με την Panini America. Από το νέο deal θα βγουν κερδισμένες και οι ομάδες, αλλά και οι αθλητές, αφού η Fanatics θα τους δίνει μερίδιο από τα κέρδη της επιχείρησης.

Ήδη η Fanatics έχει πάρει τα δικαιώματα τόσο στο NFL, όσο και στο MLB.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NBA NEWS FEED