Μπακς: Έκλεψε την παράσταση ο... μεθυσμένος Τάκερ με την σαμπάνια! (vid)

Μπακς: Έκλεψε την παράσταση ο... μεθυσμένος Τάκερ με την σαμπάνια! (vid)

bet365

Ο Πι Τζέι Τάκερ έκανε... μπάνιο με την σαμπάνια κατά τη διάρκεια της παρέλασης των Μπακς, ενώ όπως φάνηκε μάλλον να τον πείραξε αρκετά!

Αν μη τι άλλο ο πάλαι ποτέ παίκτης του Άρη και νυν των Μιλγουόκι Μπακς ήταν εκείνος που έκλεψε την παράσταση στον εορτασμό του πρωταθλήματος.

Όταν έφτασε η ώρα του να πάρει το μικρόφωνο και να πει δυο λόγια στους κατοίκους του Μιλγουόκι, μετά... βίας στεκόταν όρθιος στα πόδια του, ενώ πλημμύριζε με σαμπάνια τον εαυτό του!

«Αυτό που συμβαίνει είναι τρελό. Όταν ήρθα στο Μιλγουόκι μου έλεγαν ότι πρέπει να είμαι... σκύλος. Τους έλεγα πως ήδη έχουμε... σκύλους στην ομάδα. Δεν ήξεραν πώς να είναι... σκύλοι. Έγιναν. Μιλγουόκι, είμαστε σκυλιά» έλεγε μέσα στο... μεθύσι της χαράς ο Πι Τζέι Τάκερ!

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NBA NEWS FEED