Κρις Πολ: 4 χαμένες σειρές playoffs που οι ομάδες του προηγήθηκαν με 2-0! (pic)

Κρις Πολ: 4 χαμένες σειρές playoffs που οι ομάδες του προηγήθηκαν με 2-0! (pic)

Κρις Πολ: 4 χαμένες σειρές playoffs που οι ομάδες του προηγήθηκαν με 2-0! (pic)

bet365

Ο Κρις Πολ είναι πλέον ο μοναδικός παίκτης της ιστορίας του ΝΒΑ που έχει χάσει τέσσερις σειρές playoffs που οι ομάδες του είχαν επικρατήσει στο πρώτο ζευγάρι αγώνων.

Η σεζόν στο NBA ολοκληρώθηκε λίγες ώρες νωρίτερα, με τον θρίαμβο των Μπακς έναντι των Σανς στο Game 6 της τελικής σειράς, ο οποίος πάντως πέρα από χαμόγελα στις τάξεις του Μιλγουόκι, έφερε παράλληλα και δυσαρέσκεια στο Φίνιξ. Ο «CP3» είδε ακόμη μια απόπειρα του να πάρει δαχτυλίδι πρωταθλητή, να... πέφτει στο κενό!

Η πρώτη φορά ήταν 13 χρόνια πριν, πίσω στην post season του 2008, όταν οι Χόρνετς ηττήθηκαν στους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας με 4-3, επιτρέποντας στους Σπερς να επιστρέψουν από το εις βάρος τους 2-0. Η δεύτερη ήρθε πέντε χρόνια αργότερα, την άνοιξη του 2013, με τους Κλίπερς να χάνουν με 4-2 από τους Γκρίζλις, στην πρώτη φάση των playoff της Δύσης.

Το 2016 οι Κλίπερς απώλεσαν και πάλι το προβάδισμα που κρατούσαν στα χέρια τους στην πρώτη φάση, και πάλι με 4-2 αλλά αυτή τη φορά θύτη τους Μπλέιζερς. Η τέταρτη ήταν η φετινή κόντρα στους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, η οποία όπως είναι λογικό πίκρανε ιδιαίτερα τον 11 φορές All-Star, καθώς ήταν σε τελικούς κι επί της ουσίας του στέρησε τον τίτλο.

Να θυμίσουμε πως παρά το έντονο συναίσθημα της απογοήτευσης που ένιωσε μετά την λήξη του Game 6 και την ήττα των Φίνιξ Σανς με 105-98, ο 36χρονος σούπερ σταρ ξεκαθάρισε πως δε σκέφτεται στην παρούσα φάση το ενδεχόμενο της απόσυρσης από το μπάσκετ.

 

NBA Τελευταία Νέα