Πρωτάθλημα οι Μπακς: Από απόδοση 17.00 στο 1.25 σε έναν μήνα!

Πρωτάθλημα οι Μπακς: Από απόδοση 17.00 στο 1.25 σε έναν μήνα!
Στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας, μετά τις δύο ήττες από τους Νετς, οι Μπακς προσφέρονταν σε απόδοση 17.00! Πλέον, είναι το απόλυτο φαβορί!

Κατάφεραν να ανταποκριθούν σε όλες τις συνθήκες, να πραγματοποιήσουν τη μεγάλη επιστροφή στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας με αντίπαλο τους Μπρούκλιν Νετς, να περάσουν το εμπόδιο των Χοκς και να ανατρέψουν για μια ακόμα φορά τα δεδομένα στους μεγάλους τελικούς του ΝΒΑ! Ο λόγος για τους Μιλγουόκι Μπακς, που στις 10/06 προσφέρονταν στην bwin σε απόδοση 17.00 για να κατακτήσουν τον τίτλο! Πλέον, ως αδιαμφισβήτητο φαβορί, προσφέρονται στο 1.25!

bwin

Τα «ελάφια» βρέθηκαν να χάνουν 2-0 από τους «ήλιους», όμως πλέον είναι σε θέση ισχύος, έχοντας ανατρέψει την κατάσταση και με δύο match ball μπροστά τους για να σηκώσουν τον τίτλο έπειτα από 50 χρόνια! Η νίκη των Μπακς στην κανονική περίοδο προσφέρεται σε απόδοση 1.53 στην bwin, ενώ το ενδεχόμενο να σημειωθούν στο ματς περισσότεροι από 217.5 πόντοι, έχει απόδοση 1.62!

Προφανώς, στο επίκεντρο της μεγάλης ανατροπής των Μπακς βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak» τελείωσε το ματς με 32 πόντους και 14/23 εντός παιδιάς. Απόδοση 1.90 στην bwin να σημειώσει περισσότερους από 32.5 πόντους! Μάλιστα, ο Έλληνας σταρ πρωταγωνίστησε και στη φάση που έμεινε αξέχαστη. Μόλις 12" πριν το τέλος του αγώνα και με το σκορ στο 120-119 υπέρ του Μιλγουόκι, βγήκε στον αιφνιδιασμό και κάρφωσε μπροστά στον Κρις Πολ, σφραγίζοντας τη μεγάλη νίκη. Απόδοση 7.00 να πετύχει το πρώτο καλάθι εντός παιδιάς ο Αντετοκούνμπο και να πάρουν τη νίκη οι Μπακς!

Η ομάδα του Μιλγουόκι, λοιπόν, έχει ραντεβού με την ιστορία. Η διακύμανση της απόδοσης καταδεικνύει τον «άθλο» των παικτών του κόουτς Μπουντελχόζερ και η νίκη τους με χάντικαπ -5 προσφέρεται στο 1.91 στην bwin!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

 

NBA Τελευταία Νέα