Αντετοκούνμπο: Μεγάλη πιθανότητα να παίξει αν πάμε σε Game 7! (pic)

Νίκος Καρφής
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει καλές πιθανότητες να σφίξει τα δόντια και να παίξει αν η σειρά με τους Χοκς πάει σε Game 7.

Μπακς κοντράρονται απόψε στην Ατλάντα με τους Χοκς (03:30, live Gazzetta, Cosmote Sport 4) και θέλουν να τελειώσουν τη σειρά, σε ένα ματς που πολύ δύσκολα θα παίξει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που δηλώθηκε ως αμφίβολος, αλλά όπως πληροφορηθήκατε πρώτοι στο Gazzetta οι γιατροί του είπαν για ένα μήνα απουσίας, διάστημα που είναι αδύνατο να τηρηθεί, αφού ο Greek Freak είναι θηρίο στο... κλουβί.

Σύμφωνα τώρα με τον Chris Haynes (ένας από τους πιο έγκυρους δημοσιογράφους σε θέματα ΝΒΑ), ο σταρ των Μπακς μπορεί να είναι διαθέσιμος αν η σειρά πάει σε Game 7 και τονίζεται πως θα του δοθεί το... πράσινο φως να παίξει.

Ο Γιάννης τραυματίστηκε (υπερέκταση γονάτου) στο Game 4 και απέφυγε τα χειρότερα όπως έδειξαν οι εξετάσεις, αφού δεν πειράχτηκαν οι σύνδεσμοί του.

Μιλάμε για τα σημαντικότερα ματς στην σύγχρονη ιστορία των Μπακς αυτά που ακολουθούν και όλος ο κόσμος περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Έλληνα σταρ.