Φοίνιξ Σανς: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή ο Κρις Πολ

Φοίνιξ Σανς: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή ο Κρις Πολ

Φοίνιξ Σανς: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή ο Κρις Πολ

bet365

Ο Κρις Πολ βρίσκεται σε καραντίνα από τη στιγμή που μπήκε στο πρωτόκολλο του κορονοϊου ωστόσο δεν αργεί η επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Ο σούπερ σταρ των Σανς μπήκε στο πρωτόκολλο στις 16 του μήνα και έκτοτε επικράτησε μεγάλη ανησυχία, τόσο για τον ίδιο όσο και για το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στη συνέχεια.

Ο Πολ βρέθηκε θετικός στην Covid-19 την περασμένη εβδομάδα ωστόσο είναι ασυμπτωματικός, κάτι που αναμένεται να επισπεύσει την επιστροφή μετά το πέρας των 14 ημερών που προβλέπει το πρωτόκολλο. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καραντίνα στο Λος Άντζελες και όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι σε θέση να ενισχύσει τους Σανς την επόμενη εβδομάδα.

«Θέλαμε να κερδίσουμε και για εκείνον» σχολίασε ο Ντέβιν Μπούκερ μετά τη νίκη των Σανς επί των Κλίπερς στον πρώτο τελικό της Δύσης, ενώ ο προπονητής Μόντι Ουίλιαμς , είπε: «Ελπίζω να έρθει σύντομα η στιγμή που θα μας ανακοινώσουν ότι θα επιστρέψει μαζί μας. Αυτή τη στιγμή ωστόσο βρίσκεται στο πρωτόκολλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα