Ο Σκαριόλο αποχαιρέτησε τους Ράπτορς και ετοιμάζεται για Μπολόνια! (pics)

Ο Σκαριόλο αποχαιρέτησε τους Ράπτορς και ετοιμάζεται για Μπολόνια! (pics)

bet365

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο αποχαιρέτησε τους Ράπτορς, η ομάδα του Καναδά ανακοίνωσε το «τέλος» της συνεργασίας και ο Ιταλός ετοιμάζει βαλίτσες για... Μπολόνια.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της Βίρτους, με τον έμπειρο Ιταλό τεχνικό να ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία της πρωταθλήτριας.

«Δεν έχω λόγια για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Λάρι Τένενμπαουμ και την οικογένειά του, τον Μασάι Ουτζίρι, τον Μπόμπι Γουέμπστερ και τον Νικ Νερς γι' αυτά τα τρία φανταστικά χρόνια με τους Ράπτορς» ανέφερε ο Σκαριόλο στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στους Τορόντο Ράπτορς και συνέχισε:

«Έμαθα τόσα πολλά από όλους εσάς, είχα την τύχη να συνεργαστώ με σπουδαίους παίκτες και να χτίσω σχέσεις που θα κρατήσουν για πάντα. Ευχαριστώ παίκτες, προπονητές, την ομάδα, τους εργαζόμενους στο γήπεδο, τον κόσμο του Τορόντο που με υποδέχθηκαν και με έκαναν να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου στην πόλη. Θα υποστηρίζω τους Ράπτορς από την Ευρώπη».

O Σκαριόλο κατέκτησε το πρωτάθλημα τους Ράπτορς όντας ασίσταντ του Νικ Νερς, ενώ επιστρέφει στην Μπολόνια όπου είχε διατελέσει προπονητης και της Φορτιτούντο την τετραετία 1993-1997. Πλέον θα βρίσκεται στην... μεγάλη αντίπαλο, την Βίρτους.

 

NBA Τελευταία Νέα