Η Λάνα Ρόουντς βγήκε με παίκτη των Νετς και αυτός έφερε μαζί και άλλη γυναίκα! (pics)

Η πρώην πορνοστάρ, Λάνα Ρόουντς υποστήριξε ότι βγήκε φαγητό με έναν παίκτη των Μπρούκλιν Νετς, ο οποίος είχε φέρει μαζί του και άλλη μία σύντροφο, αφήνοντας στα... κρύα του λουτρού την Ρόουντς.

Η Λάνα Ρόουντς θα κουβαλάει για πάντα τη δική της φήμη. Ακόμη και τώρα, που έχει αφήσει μια για πάντα τη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών. Σε ένα podcast, η Ρόουντς αποκάλυψε το ραντεβού της για φαγητό με έναν παίκτη των Μπρούκλιν Νετς, τον οποίο δεν κατονόμασε.

Σε ένα ταξίδι της στη Νέα Υόρκη, η Ρόουντς βρέθηκε, μετά από την πρόσκληση του παίκτη των Νετς, σε μία σουίτα γηπέδου, μαζί με την παρέα της. Λίγο αργότερα, ο παίκτης, της ζήτησε να πάνε για φαγητό.

Μόνο που εκεί, ο ΝΒΑερ έπιασε κουβέντα με μια άλλη γυναίκα που ήρθε μαζί (!), με την Λάνα Ρόουντς να υποστηρίζει ότι δεν έκανε... κλικ με τον αθλητή, ο οποίος ήταν βαρετός και απαντούσε βαριεστημένα σε όσα τον ρωτούσε!

Το όνομά του δεν του είπε, αλλά αποκάλυψε ότι είναι Ζυγός στο ζώδιο! Και σύμφωνα με τα σκανδαλοθηρικά Μέσα στις ΗΠΑ, ο μόνος Ζυγός στο ρόστερ των Νετς είναι ο Κέβιν Ντουράντ!