Ποιον από τους Γουόκαπ, Ντόρσεϊ, Μήτρου-Λονγκ θα διαλέγατε στην Εθνική; (poll)

Γουόκαπ Ντόρσεϊ Μήτρου-Λονγκ

bet365

Ντόρσεϊ, Μήτρου-Λονγκ και Γουόκαπ διεκδικούν πλέον μία θέση στην Εθνική ως «νατουραλιζέ» μετά και την πολιτογράφηση του τελευταίου και το Gazzetta δίνει τον λόγο σε εσάς για να επιλέξετε ποιον από τους τρεις θα παίρνατε στη 12άδα του Παγκοσμίου.

Ο Τόμας Γουόκαπ δήλωσε ξεκάθαρα πως η Ελλάδα είναι πλέον πατρίδα του. Το Gazzetta ήταν το μέσο που έφερε πρώτο στο φως της δημοσιότητας την επιστολή του Γουόκαπ προς την ΕΟΚ για την απόκτηση του ελληνικού διαβατηρίου και με τη σφραγίδα του ΦΕΚ, έχοντας τις υπογραφές του Υπουργού Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη και της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου θεωρείται πλέον Έλληνας πολίτης.

Αυτό σημαίνει πως ο γκαρντ του Ολυμπιακού θα έχει κάθε δικαίωμα να αγωνιστεί στην Εθνική. Βέβαια θα σημαίνει πως θα καταλαμβάνει τη θέση του «νατουραλιζέ», που στο προηγούμενο EuroBasket είχε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Και εδώ έρχεται το μεγάλο ερώτημα όσον αφορά την Εθνική μας ομάδα. Από τη στιγμή που η FIBA επιτρέπει μόνο έναν «νατουραλιζέ», ποιος θα έχει αυτήν τη θέση. Η απόφαση δεν είναι απλή αφού δεν είναι μόνο ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στη συζήτηση.

Τα αδέρφια Ναζ και Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Gazzetta, είναι βέβαιο πως θα αποκτήσουν το ελληνικό διαβατήριο. Ο γκαρντ της Αρμάνι θέτει και αυτός σοβαρή υποψηφιότητα μιας και το μακρινό του σουτ είναι στοιχείο που είναι πάντοτε πολύτιμο.

Το Gazzetta δίνει τον λόγο σε εσάς για να πάρετε θέση και να μπείτε στη θέση του Δημήτρη Ιτούδη στην επιλογή. Ποιον από τους τρεις θα επιλέγατε στη 12άδα της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023;

Loading...

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα