Μπλεξίματα για Ιτούδη: «Καταγγελία για εξύβριση του γείτονά του και του τουρκικού έθνους»

Μπλεξίματα για Ιτούδη: «Καταγγελία για εξύβριση του γείτονά του και του τουρκικού έθνους»

Newsroom
Ο Δημήτρης Ιτούδης μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό

bet365

Ένας γείτονας του Δημήτρη Ιτούδη στην Τουρκία, τον κατηγορεί για φραστική επίθεση κατά της οικογένειας του και της χώρας του. Το θέμα έφτασε μέχρι την Εισαγγελία.

Σύμφωνα με το τουρκικό TV 100, ένας άνθρωπος που είναι γείτονας του Δημήτρη Ιτούδη στην Τουρκία, κατήγγειλε ότι ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Έλληνα προπονητή στο πάρκινγκ. Ο συγκεκριμένος τονίζει πως ο Ιτούδης έβρισε εκείνον, την γυναίκα του, την οικογένεια του, αλλά και το τουρκικό έθνος.

Ο γείτονας του Ιτούδη υποστηρίζει πως ο προπονητής της Εθνικής γύρισε στο σπίτι του, έχοντας πιει. Ο γείτονας του, πάρκαρε το αυτοκίνητο στη θέση πάρκινγκ του Ιτούδη. Tότε ο Έλληνας τεχνικός επιτέθηκε φραστικά κατά του ανθρώπου αυτού και της Τουρκίας σύμφωνα με τα όσα αναφέρει εκείνος. Μάλιστα απευθύνθηκε στην εισαγγελία και τις δικαστικές αρχές για το περιστατικό.

«Προσέβαλε εμένα, την οικογένειά μου και την χώρα στο πάρκινγκ, σε σημείο προσβολής του τουρκικού έθνους. Ζητήσαμε να γίνει αναφορά για τις βρισιές και πήγαμε στην τουρκική εισαγγελία για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε σε νόμιμα πλαίσια», ήταν τα λόγια του γείτονα του Ιτούδη.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα