Καρσίγιακα - Τουρκ Τέλεκομ 94-90: Έκανε το 3-1 και κοιτάζει... Εφές για το τρόπαιο

Η Καρσίγιακα με την Τουρκ

bet365

Η Καρσίγιακα στάθηκε... όρθια κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ και ανατρέποντας το -14 του δευτέρου δεκαλέπτου πήρε τη νίκη (94-90) για το 3-1 και μαζί το εισιτήριο των τελικών της Super Ligi.

Η τριάδα νικών που θα έδινε μία θέση δίπλα στην Αναντολού Εφές και θα διαμόρφωνε το ζευγάρι των τελικών της φετινής τουρκικής Λίγκας συμπληρώθηκε! Η Καρσίγιακα αγωνιζόμενη στην έδρα της κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ έφτασε στη νίκη με 94-90, έκανε το 3-1 στη σειρά των ημιτελικών και προκρίθηκε στα παιχνίδια... τροπαίου!

Οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα του 2-1, παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να έχουν δυναμική αρχή στο Game 5. Η Τουρκ Τέλεκομ πήρε μία διαφορά με 13 πόντους λίγο πριν το τέλος του αρχικού δεκαλέπτου, ενώ στις αρχές του δευτέρου αυτή αναβαθμίστηκε σε +14 (15-29). Εντούτοις, η Καρσίγιακα αντέδρασε, έφτασε στο +9 στην τρίτη περίοδο και ακόμη και αν οι εναλλαγές στο σκορ ήταν συχνές στο τελευταίο δεκάλεπτο, εκείνη κατάφερε να... επιβιώσει και να τερματίσει πρώτη στα ημιτελικά.

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ έφτασε στους 21 πόντους με 7ασίστ και 2 ριμπάουντ με τρομερά ποσοστά ευστοχίας, όσους σημείωσε και ο Άνχελ Ντελγκάδο που μάζεψε και 7 ριμπάουντ. Για την Τουρκ, ο Τζόουνς σταμάτησε στους 20 συν 15 ριμπάουντ με τον Γκραντ να είναι στους 21 με 4 ριμπαόυντ και 5 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 15-26, 50-47, 75-72, 94-90

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα