Φόστερ: «Είναι σαν να παίζουμε σε ένα μίνι ΟΑΚΑ και το αγαπώ» (vid)

Φόστερ: «Είναι σαν να παίζουμε σε ένα μίνι ΟΑΚΑ και το αγαπώ» (vid)

Ο Μάρκους Φόστερ

bet365

Ο Μάρκους Φόστερ φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2020-21 και αναφέρθηκε στο πέρασμά του από το ΟΑΚΑ μετά τη νίκη της Ρίτας Βίλνιους επί της Ζάλγκιρις στους τελικούς του λιθουανικού πρωταθλήματος.

Η Ρίτας Βίλνιους επικράτησε της Ζάλγκιρις με 94-71 και έφερε στα ίσα την best-of-five σειρά των τελικών στη λιθουανική λίγκα, κάνοντας το 1-1 στο γήπεδό της και έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Μάρκους Φόστερ.

Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε 22 πόντους με 3/7 τρίποντα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της Ρίτας Βίλνιους στη Rytas Arena, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έτσι νιώθουμε μερικές φορές... Σαν να παίζουμε σε ένα μίνι ΟΑΚΑ εδώ και το αγαπώ»!

Ο Φόστερ έπαιξε στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2020-21 όμως δεν κατάφερε να μακροημερεύσε στο «τριφύλλι». Τον Φεβρουάριο της ίδιας χρονιάς αποδεσμεύτηκε και υπέγραψε στην Τουρκ Τέλεκομ. Ακολούθως έπαιξε στη G League με τους Ρίο Γκράντε Βάλεϊ Βάιπερς και πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών πριν μετακομίσει στη Λιθουανία για τη Ρίτας Βίλνιους.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Τελευταία Νέα