Παναγιώτης Καλαϊτζάκης: «Δεν είχα πρόταση από Ολυμπιακό» (vid)

Newsroom
Παναγιώτης Καλαϊτζάκης: «Δεν είχα πρόταση από Ολυμπιακό» (vid)

bet365

O Παναγιώτης Καλαϊτζάκης απάντησε για το αν του έχει κάνει ποτέ πρόταση ο Ολυμπιακός, ενώ στάθηκε στον αδερφό του, Γιωργο που αγωνίστηκε στους Μπακς

Στη Λιετκαμπέλις αγωνίζεται ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ο Έλληνας περιφερειακός μίλησε στο «Pick n roll» στην Cosmote TV και στάθηκε στην καριέρα του, αλλά και στον αδερφό του, Γιώργο.

Αναλυτικά όσα είπε

Για τον αδερφό του, Γιώργο Καλαϊτζάκη: «Είναι ένας ψηλός πόιντ γκαρντ, ενώ εγώ είμαι στα φτερά. Η διαφορά μας είναι ότι εκείνος είναι πιο άνετος με τη μπάλα, ενώ εγώ είμαι καλύτερος σουτέρ. Μεταξύ μας δεν υπάρχει ζήλια, αλλά ανταγωνισμός, σε ήπια βέβαια πλαίσια. Κάθε φορά που παίζουμε μεταξύ μας ή κάνουμε προπόνηση ανταγωνιζόμαστε ο ένας τον άλλον. Και εγώ τον σπρώχνω στην προπόνηση και εκείνος το ίδιο αλλά στο τέλος της ημέρας καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον και σπρώχνουμε ο ένας τον άλλον να γίνει καλύτερος».

Για το ντεμπούτο του με την Εθνική: «Για εμένα ήταν ίσως το μεγαλύτερο όνειρο που έγινε πραγματικότητα και όταν παίζεις σε ένα ιστορικό γήπεδο με τόσο κόσμο και μπροστά στον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα. Ήταν κάτι μεγάλο και με βοήθησαν οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου. Τους ευχαριστώ πολύ για αυτό. Δεν περίμενα την ήττα στο Νιούκαστλ αλλά πήραμε τη νίκη μπροστά στον κόσμο μας».

Για την Λιετκαμπέλις: «Κοιτάω κάθε ματς ξεχωριστά. Με βοηθάει το ότι είμαι στο εξωτερικό γιατί δεν θα είχα τέτοια νούμερα στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στη Λιθουανία. Γίνεται δουλίτσα στην ομάδα και φαίνεται στο γήπεδο».

Για το αν είχε κάποια πρόταση από ελληνική ομάδα: «Υπήρχαν προτάσεις από Ελλάδα αλλά κάτι μέσα μου μου έλεγε να μείνω εξωτερικό και φαίνεται πως πήρα την σωστή απόφαση. Τα πράγματα εδώ είναι διαφορετικά από την Ελλάδα».

Για τις φήμες πρότασης του Ολυμπιακού όταν έπαιζε στο Άρη: «Όχι, αυτά είναι φήμες. Ήμουν και πολύ μικρός τότε, πού να θυμάμαι;»

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Τελευταία Νέα