Μπράμος: «Δεν ξέρω αν η επόμενη σεζόν θα είναι η τελευταία μου, αλλά νιώθω καλά και χαρούμενος»

Μπράμος: «Δεν ξέρω αν η επόμενη σεζόν θα είναι η τελευταία μου, αλλά νιώθω καλά και χαρούμενος»

Μπράμος: «Δεν ξέρω αν η επόμενη σεζόν θα είναι η τελευταία μου, αλλά νιώθω καλά και χαρούμενος»

bet365

Ο Μάικ Μπράμος παραχώρησε συνέντευξη στη La Nuova, όπου μίλησε για την ερχόμενη σεζόν, η οποία θα είναι η όγδοη του με τη φανέλα της Βενέτσια.

Ο αρχηγός της ιταλικής ομάδας σχολίασε αρχικά τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στο έμψυχο δυναμικό της Βενέτσια το προσεχές καλοκαίρι, εξηγώντας πως «όταν περνάς πολύ χρόνο με συγκεκριμένους ανθρώπους και καταφέρνετε μαζί πολλά πράγματα, δημιουργείται ένας δεσμός που δεν έχει να κάνει μόνο με το μπάσκετ. Παρ' όλα αυτά ξέρεις πως αργά ή γρήγορα ο κύκλος αυτός θα κλείσει. Είναι μέρος του μπάσκετ όπως και της ζωής γενικότερα. Όλοι μας μεγαλώνουμε».

Ο 35χρονος γκαρντ-φόργουορντ μέτρησε φέτος 7.5 πόντους και 3.8 ριμπάουντ σε 23 αγώνες της Serie A, ενώ στο Eurocup κατέγραψε 7.5 πόντους σε 14 παιχνίδια.

Και συνέχισε: «Θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές το καλοκαίρι. Από την μια αυτές θα είναι για καλό, από την άλλη δεν θα είναι εύκολο όμως, επειδή θα αντιληφθούμε όταν σταματήσουμε να παίζουμε όλα αυτά που καταφέραμε τόσα χρόνια μαζί. Νιώθω ένα ιδιαίτερο συναίσθημα, ξέροντας από την μια πως θα υπάρξουν αλλαγές, αλλά γνωρίζοντας παράλληλα ότι πετύχαμε σπουδαία πράγματα με ένα εξαιρετικό σύνολο παικτών».

Να σημειωθεί πως ο Μπράμος ξεπέρασε φέτος το φράγμα των 300 συμμετοχών με τη φανέλα της Βενέτσια σε όλες τις διοργανώσεις, εντός κι εκτός των τειχών, έχοντας πανηγυρίσει στο μεταξύ δύο πρωταθλήματα (2017, 2019) κι έναν ευρωπαϊκό τίτλο (FIBA Europe Cup, 2018).

Σε ο,τι αφορά τον ίδιο και τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε το περασμένο καλοκαίρι στο πέλμα, ανέφερε: «Η προσέγγιση μου στην δουλειά που θα κάνω το καλοκαίρι στις προπονήσεις θα είναι διαφορετική σε σχέση με το περσινό. Δεν ξέρω πότε θα ξεπεράσω πλήρως τις ενοχλήσεις μου. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως μόνο τον τελευταίο μήνα δεν αισθανόμουν πόνους. Πριν από αυτόν τον μήνα, ζούσα με τις ενοχλήσεις στο πόδι. Δεν ξέρω αν η επόμενη θα είναι η τελευταία μου σεζόν ως επαγγελματίας, σημασία έχει πως τώρα αισθάνομαι καλά, είμαι χαρούμενος κι αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα