Κουζμίνσκας: Τρεβίζο και Βενέτσια διεκδικούν την υπογραφή του

Κουζμίνσκας: Τρεβίζο και Βενέτσια διεκδικούν την υπογραφή του

bet365

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο ιταλικών ομάδων, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας αποτελεί παρελθόν από την Ζενίτ, με την οποία πραγματοποίησε 22 εμφανίσεις στην Euroleague, μετρώντας 5 πόντους και 2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Ο 32χρονος αθλητής «βγήκε» από το συμβόλαιο του λόγω της εμπόλεμης κατάστασης και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά της Γηραιάς Ηπείρου.

Όπως όλα δείχνουν, πάντως, ο Λιθουανός διεθνής φόργουορντ δεν πρόκειται να μείνει για καιρό χωρίς ομάδα, καθώς πολιορκείται από ιταλικούς συλλόγους. Όπως μεταδίδουν τα Μέσα της γειτονικής χώρας, τόσο η Τρεβίζο, όσο κι η Βενέτσια, κυνηγούν την υπογραφή του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος γνωρίζει τη Serie A από την παλαιότερη θητεία του στην Αρμάνι Μιλάνο (2017-19).

Η Τρεβίζο φέρεται να έχει φτάσει σε προχωρημένο επίπεδο διαπραγματεύσεων με τον έμπειρο παίκτη, παρ' όλα αυτά «μπάσιμο» πραγματοποιεί τις τελευταίες ώρες κι η ομάδα της Βενετίας. Η ουσία είναι πως η Ιταλία φαντάζει - με τα τωρινά δεδομένα - ως ο επικρατέστερος προορισμός όσον αφορά τη συνέχιση της καριέρας του Κουζμίνσκας.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα