Σκαριόλο: «Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες σαν τη Βίρτους και άνθρωποι σαν τους Γκασόλ και Σέρχιο»

Newsroom
Σκαριόλο: «Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες σαν τη Βίρτους και άνθρωποι σαν τους Γκασόλ και Σέρχιο»

bet365

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μίλησε για Βίρτους, Ισπανία, ενώ ανέφερε πως το ΝΒΑ δεν έχει καταλάβει την ποιότητα του Ρούμπιο.

Στη Μarca παραχώρησε συνέντευξη ο Σέρτζιο Σκαριόλο και στάθηκε στην μεγάλη πρόκληση της Βίρτους, ενώ αναφέρθηκε στην σπουδαία φουρνιά των Ισπανών που αποσύρθηκε.

Για τη Βίρτους: «Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη με την προοπτική και την επιθυμία να βελτιωθούν. Έχω την ευθύνη για να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Η πόλη αγαπά το μπάσκετ. Δεν λέω ότι θα κερδίσουμε άμεσα την Euroleague, αλλά θέλουμε να πετύχουμε πολλά. Είναι μεγάλη πρόκληση».

Για την Εθνική Ισπανίας και την αποχώρηση σπουδαίων παικτών της ένδοξης φουρνιάς: «Θα μου λείψουν σε ανθρώπινο επίπεδο και στο παρκέ. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Πάου, τον Μαρκ και τον Σέρχιο. Πάντα θετικοί και γεμάτοι ποιότητα. Να δούμε την ανάπτυξη και την επιθυμία των νέων παικτών. Στόχος να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι και να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο».

Για τον Ρούμπιο: «Το ΝΒΑ είναι ένας διαφορετικός κόσμος και τα κριτήρια για κάθε παίκτη είναι ξεχωριστά. Δεν λέω ότι αυτό έγινε για καλό ή για κακό, αλλά το ΝΒΑ δεν έχει καταλάβει την σπουδαία ποιότητα και ικανότητα του Ρίκι. Ελπίζω να γίνει αυτό στο Κλίβελαντ, αλλά δεν είναι στο χέρι μας».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα