Τζεντίλε: «Ξανάνιωσε» με εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στην Κρεμόνα (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
Τζεντίλε: «Ξανάνιωσε» με εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στην Κρεμόνα (vid)

bet365

Μπορεί η Βαρέζε να ηττήθηκε με σκορ 80-70 από την Βανόλι Κρεμόνα σε αναμέτρηση για το ιταλικό Super Cup, παρ' όλα αυτά ο Τζεντίλε έκανε ο,τι μπορούσε για να σώσει τη νέα του ομάδα.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και της Αρμάνι Μιλάνο υπέγραψε τον περασμένιο Ιούνιο συμβόλαιο συνεργασίας με την Βαρέζε, επιστρέφοντας στα ιταλικά παρκέ έπειτα από μια σεζόν στην Ισπανία με τη φανέλα της Εστουδιάντες. Στο επίσημο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα, έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο 29χρονος σκόρερ ξεκίνησε πολύ δυναμικά τη νέα σεζόν, καθώς χθες (6/9) σημείωσε 24 πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ σε 33 λεπτά δράσης κόντρα στην Βανόλι Κρεμόνα, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο του ιταλικού Super Cup.

Ο άλλοτε διεθνής Ιταλός γκαρντ-φόργουορντ βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα, όμως παρά την εντυπωσιακή του απόδοση, η Βαρέζε δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

Υπενθυμίζεται πως ο Τζεντίλε είχε περάσει από τον Παναθηναϊκό επί ημερών Τσάβι Πασκουάλ, στα μέσα της περιόδου 2016-17, δίχως πάντως να μακροημερεύσει.

Η «24αρα» του έμπειρου σκόρερ

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα