Χαποέλ Χολόν - Μπνέι Χερτσλίγια 90-74: Πρωταθλήτρια Ισραήλ η Χολόν για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια!

Χαποέλ Χολόν - Μπνέι Χερτσλίγια 90-74: Πρωταθλήτρια Ισραήλ η Χολόν για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια!

bet365

Η Χαποέλ Χολόν μετέτρεψε σε πάρτι το Game 2 με τη Μπνέι Χερτσλίγια, νίκησε εύκολα με 90-74 και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισραήλ μπροστά στο ένθερμο κοινό της!

Η Χαποέλ Χολόν είναι Πρωταθλήτρια Ισραήλ για δεύτερη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το 2008! Το σύνολο του Γκάι Γκούντες έκανε το 2-0 στους τελικούς κόντρα στη Μπνέι Χερτσλίγια, αφού νίκησε με διαφορά 16 πόντων στο Game 2 της κατάμεστης "Holon Toto Hall".

Ο Τζο Ράγκλαντ με 23 πόντους κι 7 ασίστ ήταν ο MVP για τους πρωταθλητές, με τον Τάιρους ΜακΓκί να ακολουθεί με 16 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ πολύτιμος ήταν κι ο Κρις Τζόνσον με 13 πόντους κι 6 ριμπάουντ. Ο πρώην σέντερ του Άρη, Μάικλ Κάιζερ, είχε 2 πόντους και 2 ριμπάουντ, ενώ ο άλλοτε κάπτεν της Μακάμπι, Γκάι Πνίνι, πρόσθεσε 9 πόντους στον λογαριασμό των νικητών και πανηγύρισε σε ατομικό επίπεδο το τέταρτο πρωτάθλημα της καριέρας του.

Από πλευράς φιλοξενούμενων, μόνον ο Μορίς Κεμπ με 21 πόντους κι 7 ριμπάουντ προσπάθησε να αλλάξει τη μοίρα του τελικού, με τον Τσινάνου Ονουάκου να έχει 12 πόντους.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πριν το sweep στους τελικούς, η Χολόν είχε αποκλείσει με 2-1 τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ με μειονέκτημα έδρας στους ημιτελικούς, ενώ στα προημιτελικά των playoffs είχε «σκουπίσει» με 3-0 τη Γκαλίλ Ελιόν.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-22, 49-42, 70-57, 90-74.

Οι τίτλοι ανά ομάδα στο Ισραήλ

  • 55 - Μακάμπι Τελ Αβίβ
  • 5 - Χαποέλ Τελ Αβίβ
  • 2 - Χαποέλ Ιερουσαλήμ
  • 2 - Χαποέλ Χολόν
  • 1 - Μακάμπι Χάιφα
  • 1 - Χαποέλ Γκαλίλ Ελιόν
  • 1 - Μακάμπι Ρισόν

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα