Ναβάρο για τον σάλο με Μίροτιτς: «Ήξερε ήδη την απόφαση εδώ και καιρό»

Ναβάρο για τον σάλο με Μίροτιτς: «Ήξερε ήδη την απόφαση εδώ και καιρό»

Newsroom
Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο

bet365

Η Μπαρτσελόνα πήρε προβάδισμα στη σειρά των τελικών στην Ισπανία και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν του δόθηκε καμία εξήγηση για το επικείμενο τέλος της συνεργασίας του με τους Καταλανούς.

Ο Νίκολα Μίροτιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια ωστόσο αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

Το επιβεβαίωσε στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στη Mundo Deportivo, εξηγώντας ότι οι Καταλανοί τον ενημέρωσαν ότι δεν θα συνεχίσει στο Palau τη νέα σεζόν, δίχως να του δοθεί καμία εξήγηση.

Σε κάθε περίπτωση, η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Ρεάλ με 97-88 και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών στην Ισπανία ενώ σε ό,τι αφορά τον Μίροτιτς, ήταν εκ των πρωταγωνιστών για τους «μπλαουγκράνα» με 14 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Από την πλευρά του, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του πρώην ΝΒΑer, η περίπτωση του οποίου ήλθε στο προσκήνιο για την Αρμάνι Μιλάνο.

«Συμμετέχουμε στους τελικούς, έχουμε δουλέψει πολύ και μέχρι στιγμής, έχουμε κάνε καλά play-offs. Ελπίζουμε (ο Μίροτιτς) να είναι μαζί με όλη την ομάδα και να μας βοηθήσει ως το τέλος. Μετά τους τελικούς, θα εξηγήσουμε τα πάντα. Είναι μια απόφαση που έχουμε πάρει εδώ και καιρό. Και εκείνος τη γνωρίζει εδώ και καιρό. Θα μιλήσουμε όταν τελειώσουν όλα» τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της Μπαρτσελόνα.

@Photo credits: ACB Media
 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα