Μπανταλόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 73-94: Πέρασε από τη Βαρκελώνη και έκλεισε θέση στους τελικούς

Γιώργος Κούβαρης
Έκλεισε θέση η Ρεάλ

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να... ανησύχησε μετά το break της Μπανταλόνα ωστόσο στη συνέχεια σημείωσε τρεις σερί νίκες και πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς της ACB.

Μπορεί στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών ο Κάιλ Γκάι να έβαλε... δύσκολα στη Ρεάλ ωστόσο η συνέχεια έμελλε να ήταν τελείως διαφορετική.

Οι Μαδριλένοι «απάντησαν» με τρεις συνεχόμενες νίκες και «κλείδωσαν» τη συμμετοχή στους φετινούς τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος, περιμένοντας τον νικητή του ζευγαριού Μπαρτσελόνα-Ουνικάχα Μάλαγα (2-1).

Οι πρωταθλητές Ευρώπης πάτησαν το γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και δεν αντιμετώπισαν προβλήματα από την Μπανταλόνα. Κάτι που φαίνεται και από το τελικό σκορ του αγώνα. Οι Μάριο Χεζόνια (16π., 5/6διπ., 2/8τρ.) και Ντζάναν Μούσα (16π., 4/7δίπ., 1/3τρ., 5/5β., 6ριμπ., 3ασ.) ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τη Ρεάλ, ενώ ακολούθησαν οι Σέρχιο Ροντρίγκεθ (15π., 8ασ., 5ριμπ.), Ζερσόν Γιαμπουσέλε (14π., 4ριμπ.), Έντι Ταβάρες (9π., 10ριμπ.)

Σε αντίθεση με το συνολικό πρόσωπο που παρουσίασε στα play-offs με αποκορύφωμα το Game 1 των ημιτελικών, ο Κάιλ Γκάι κινήθηκε σε ρηχά επίπεδα μένοντας στους 6 πόντους με 1/7 σουτ. Ο Πάρα ήταν ο καλύτερος της Μπανταλόνα με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ οι Φελίζ και Βίβες πρόσθεσαν από 12 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 35-38, 49-63, 73-94.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα