Μαρκ Γκασόλ: Ο κανονισμός που προς το παρόν δεν του επιτρέπει να δηλωθεί στη λίστα της Τζιρόνα

Μαρκ Γκασόλ: Ο κανονισμός που προς το παρόν δεν του επιτρέπει να δηλωθεί στη λίστα της Τζιρόνα

bet365

Ο Μαρκ Γκασόλ δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα πρόεδρος και παίκτης της Τζιρόνα, με την ισπανική ομάδα να ψάχνει τρόπο για να τον βάλει στη λίστα της για τη Liga Endesa.

Η Τζιρόνα μπορεί να πανηγύρισε πριν λίγους μήνες την επιστροφή της στα... σαλόνια της Liga Endesa, ωστόσο έχει να λύσει ένα μικρό θεματάκι όσον αφορά τη συμμετοχή του Μαρκ Γκασόλ. Συγκεκριμένα υπάρχει κανονισμός στην Ισπανία που απαγορεύει σε οποιονδήποτε να εγγραφεί ως παίκτης και προπονητής ταυτόχρονα, κάτι που κάνει αδύνατη, τουλάχιστον προς ώρας τη συμμετοχή του Γκασόλ, όντας ταυτόχρονα πρόεδρος της ομάδας.

Φυσικά στην Τζιρόνα γνωρίζουν πολύ καλά το πρόβλημα και ψάχνουν τρόπο για να βρουν μία λύση, αφού ο Μαρκ σκοπεύει να αγωνιστεί για άλλον έναν χρόνο. Ένας τρόπος για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα είναι να παραιτηθεί από την προεδρία, απόφαση όμως που ακόμα δεν έχει ληφθεί.

Η Τζιρόνα άλλωστε έχει ήδη κάνει πολύ σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης, με πρώτη από όλες αυτήν του προπονητή, αφού ο Αΐτο Ρενέσες θα οδηγήσει το σύνολο του σπουδαίου Ισπανού σέντερ, ο οποίος θα έχει παρέα τον γνώριμό μας από το πέρασμα στην ΑΕΚ, Κίνο Κολόμ, καθώς και τον Πατρίσιο Γκαρίνο.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα