«Δεν ήθελα να ταπεινώσω κανέναν που γονάτισε»

Newsroom
«Δεν ήθελα να ταπεινώσω κανέναν που γονάτισε»

bet365

Ο πρόεδρος της Μπούργος, Φέλιξ Σάντσο έδωσε τις εξηγήσεις του όσον αφορά την κίνησή του να αναγκάσει τους παίκτες της ομάδας να ζητήσουν συγγνώμη γονατιστοί για τον υποβιβασμό.

Η εντός έδρας ήττα με 66-83 από τη Φουενλαμπράδα ήταν η τελευταία σημείωση σε ό,τι αφορά την Μπούργος που υποβιβάστηκε στην αντίστοιχη Α2 της Ισπανίας.

Μετά το τέλος του ματς, ο πρόεδρος του κλαμπ, Φέλιξ Σάντσο υποχρέωσε τους παίκτες να ζητήσουν συγγνώμη γονατιστοί από τους οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Μάικ Τζέιμς ξεκαθάρισε πως δεν επρόκειτο να γονατίσει για κανέναν αλλά θα πήγαινε για ντους!

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Μπούργος μίλησε στο «Cadena Ser Sports Carousel», δικαιολογώντας την παραπάνω κίνηση: «Εκείνη τη στιγμή μου βγήκε έτσι, σε μια στιγμή μέγιστης έντασης. Σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό να ταπεινώσω κανέναν και επιμένω ότι είμαι υπεύθυνος. Η πρόθεση ήταν να ζητήσουμε συγγνώμη από τους οπαδούς μας, παρά να κάνουμε κάτι κακό σε κανέναν. Αν έχει παρεξηγηθεί, λυπάμαι, αλλά αυτό που ήθελα ήταν να δώσω αυτόν τον σεβασμό στους ανθρώπους που κρατούν το άθλημα και για τον κόσμο που έρχεται στις εξέδρες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα