Απίθανο ξέσπασμα Πολ κατά Μπάλντγουιν: «Είναι δειλός, όλοι στον Ολυμπιακό ξέρουν τι χαρακτήρα έχει»!

Απίθανο ξέσπασμα Πολ κατά Μπάλντγουιν: «Είναι δειλός, όλοι στον Ολυμπιακό ξέρουν τι χαρακτήρα έχει»!

bet365

Ο Μπράντον Πολ επιτέθηκε μέσω Twitter στον Ουέιντ Μπάλντγουιν έπειτα από τον αγώνα της Μπανταλόνα με την Μπασκόνια, εμπλέκοντας τον Ουίλ Τσέρι και τον τρόπο που έφυγε από τον Ολυμπιακό!

Η Μπανταλόνα επικράτησε της Μπασκόνια στον τελευταίο αγώνα της regular season στην Ισπανία όμως η... συνέχεια δόθηκε στο Twitter, εκεί όπου ο Μπράντον Πολ επιτέθηκε στον άλλοτε συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Ουέιντ Μπάλντγουιν!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πολ, μετά το τέλος του ματς, ο Μπάλντγουιν τον έφτυσε! Ο Αμερικανός έγινε έξαλλος και εξαπέλυσε τρομερή επίθεση στον παίκτη της Μπασκόνια ενώ αναφέρθηκε στον τσακωμό του Μπάλντγουον με τον Ουίλ Τσέρι που είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του δεύτερου από τον Ολυμπιακό!

Τον Ιανουάριο του 2020 ο Τσέρι τσακώθηκε με τον Μπάλντγουιν και η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» αποφάσισε τη διακοπή της συνεργασίας μαζί του, κρίνοντάς τον υπεύθυνο του επεισοδίου.

«Είμαι επαγγελματίας πάνω απ' όλα όμως δεν θα αφήσω κάποιον που προσπαθεί να με φτύσει στο πρόσωπο. Κράτησα το στόμα μου κλειστό για τρία χρόνια για αυτόν τον δειλό! Ρωτήστε όποιον θέλετε για τον χαρακτήρα του και θα σας πει. Ρωτήσε όποιον θέλετε από τον Ολυμπιακό του 2019-20. Θα σας πουν αμέσως. Ποντάρω τον μισθό μου! Ακόμα μισώ ό,τι έκαναν στον αδελφό μου, τον Ουίλ Τσέρι όταν ο Μπάλντγουιν του έκανε το ίδιο. Ρωτήστε όποιον θέλετε για αυτό το θέμα. Σε ποια ηλικία σταματάς να τραβάς το χέρι σου στη χειραψία μετά από τους αγώνες; Το μόνο που έκανα ήταν να προσπαθήσω να βοηθήσω αυτό το παιδί! Δεν λέω τίποτα για να σοκάρω. Όταν οι άνθρωποι λένε ψέματα, το κάνουν επειδή φοβούνται και νιώθουν ευάλωτοι ή χρειάζονται κάτι. Σταμάτησα να λέω ψέματα, έχω ωριμάσει. Όσοι με έχουν προπονήσει ή έχουν παίξει μαζί μου, γνωρίζουν τον χαρακτήρα μου».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα