Σάκοτα: «Ο Γιασικεβίτσιους φαινόταν ότι θα γίνει σπουδαίος προπονητής σαν τον Ομπράντοβιτς»

Newsroom
Σάκοτα: «Ο Γιασικεβίτσιους φαινόταν ότι θα γίνει σπουδαίος προπονητής σαν τον Ομπράντοβιτς»

bet365

Ο Ντράγκαν Σάκοτα παραχώρησε συνέντευξη σε σερβικό μέσο και στάθηκε μεταξύ άλλων στα λόγια που του είχε πει ο γιος του, Ντούσαν, για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο νέος προπονητής της Σαραγόσα αναφέρθηκε σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα μιλώντας στην «Mozzart Sport» κάνοντας ειδική αναφορά στον τεχνικό των «μπλαουγκράνα» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θυμάμαι το 2009, οταν ο γιος μου Ντούσαν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, ήταν μαζί με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Από τότε μου έλεγε ότι εάν και εφόσον αποφάσιζε να ασχοληθεί με την προπονητική θα γινόταν σπουδαίος κόουτς. Είναι παρόμοιος με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα είναι κορυφαίος».

Όσο για την αποβολή των ρωσικών ομάδων από την EuroLeague; «Τρεις ομάδες έπαιξαν σημαντικό αριθμό αγώνων και ως εκ τούτου, η αποβολή τους ανέτρεψε πολλά πράγματα. Φέραμε τη την πολιτική στο παιχνίδι, το οποίο δεν είναι καλό, αλλά θα έπρεπε να είχαμε προσπαθήσει να κρατήσουμε την πολιτική μακριά από τον αθλητισμό. Γνωρίζουμε ακριβώς πού και πότε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για ορισμένα πολιτικά θέματα».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα