Στην αγορά των free agents ο Νόρις Κόουλ, τον άφησε ελεύθερο η Μάλαγα

Στην αγορά των free agents ο Νόρις Κόουλ, τον άφησε ελεύθερο η Μάλαγα

bet365

Ο Νόρις Κόουλ των back-to-back τίτλων στο ΝΒΑ με τους Χιτ έμεινε ελεύθερος από τη Μάλαγα που ανακοίνωσε την πρόωρη λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ.

Ο Νόρις Κόουλ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Μάλαγα ώστε να δώσει λύσεις στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας της Ανδαλουσίας όμως έλυσε πρόωρα τη συνεργασία του με το κλαμπ. Η Ουνικάχα ενημέρωσε για την από κοινού λύση του συμβολαίου του Αμερικανού πόιντ γκαρντ (33χρ., 1μ.88) ο οποίος είναι ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο Κόουλ μετράει 428 συμμετοχές στο ΝΒΑ με τους Χιτ, τη Νέα Ορλεάνη και την Οκλαχόμα, έχοντας 7 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ μ.ό. στη regular season και 4.3 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ στα playoffs, κατακτώντας δυο πρωταθλήματα με το Μαϊάμι ως συμπαίκτης των ΛεΜπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Ουέιντ και Κρις Μπος.

Στην Ευρώπη έχει αγωνιστεί επίσης στις Μακάμπι, Μπουντούτσνοστ, Μονακό και Βιλερμπάν. Φέτος σημείωσε 13.4 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ σε 16 αγώνες στην ισπανική λίγκα με τη Μάλαγα.

@Photo credits: ACB Media
 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα