Από την EuroLeague, στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας ο Έντβιν Τζάκσον (pic)

Ευαγγελος Στελλάκης
Από την EuroLeague, στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας ο Έντβιν Τζάκσον (pic)

bet365

Η πτωτική πορεία του άλλοτε διεθνούς Γάλλου σούτινγκ γκαρντ, Έντβιν Τζάκσον, συνεχίζεται. Ο 32χρονος περιφερειακός θα αγωνιστεί του χρόνου με την Εστουδιάντες στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Ο Έντβιν Τζάκσον, ο οποίος έχει στο βιογραφικό του 91 συμμετοχές στην EuroLeague και κατά το παρελθόν υπήρξε σε αρκετές περιπτώσεις διεθνής με την Εθνική Γαλλίας, ανανέωσε τη συνεργασία του με την Εστουδιάντες, παρά τον υποβιβασμό της ομάδας στην LEB Oro.

Ο βετεράνος σκόρερ θα ακολουθήσει την ομάδα της Μαδρίτης στην καινούργια περιπέτεια της στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, έπειτα από μια κάκιστη σεζόν στην Liga Endesa με ρεκόρ 9-27 που οδήγησε την ομάδα στην 17η θέση της τελικής κατάταξης.

Ο Γάλλος γκαρντ, του οποίου η καριέρα είναι σε εμφανώς πτωτική πορεία την τελευταία διετία σε ατομικό αλλά κι ομαδικό επίπεδο, σε 11 εμφανίσεις πέρσι μέτρησε 6.5 πόντους με 27% στο τρίποντο, 2.6 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά κάτι λιγότερο από 21 λεπτά δράσης.

Θυμίζουμε πως κατά το παρελθόν ο Τζάκσον αγωνίστηκε για πέντε σεζόν στην EuroLeague με τις φανέλες των Βιλερμπάν, Μπουντούτσνοστ, Μπαρτσελόνα και Μάλαγα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα