Ξεκίνησε δουλειά ο Φώτης Κατσικάρης με την Μάλαγα (pics)

Ευαγγελος Στελλάκης
Ξεκίνησε δουλειά ο Φώτης Κατσικάρης με την Μάλαγα (pics)

bet365

Η Ουνικάχα Μάλαγα του Φώτη Κατσικάρη - κι αντίπαλος του Λαυρίου στην Regular Season του Champions League - πάτησε παρκέ, εκκινώντας την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας μπήκε σε ρυθμούς προπονήσεων στην Martin Carpena Arena ενόψει της νέας σεζόν, υπό τις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη. Θυμίζουμε πως ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στην πρώτη καρέκλα του πάγκου της Μάλαγα από τον περασμένο Ιανουάριου και πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του για δύο επιπλέον χρόνια.

Η Μάλαγα τη νέα σεζόν θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Basketball Champions League, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με το Λαύριο του Χρήστου Σερέλη.

Ειδικότερα, στις 21 Δεκεμβρίου το ανανεωμένο σύνολο του Φώτη Κατσικάρη αναμένεται να βρεθεί στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει τους περσινούς φιναλίστ της Basket League.

Photo Credit: UnicajaCB Twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα