Βασιλειάδης: «Θα ήθελα να γίνω προπονητής»! (vid)

Βασιλειάδης: «Θα ήθελα να γίνω προπονητής»! (vid)

bet365

Ο Κώστας Βασιλειάδης μοίρασε τη φετινή σεζόν σε Κατάρ και Ισπανία, μιλώντας για τους στόχους του όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Από τη στιγμή που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Κατάρ με την Αλ Σαντ των Ελλήνων, ο Κώστας Βασιλειάδης επέστρεψε στη Liga Endesa για λογαριασμό της Μούρθια, που αποτέλεσε τον πέμπτο σταθμό της καριέρας του στην Ισπανία έπειτα από τις Μάλαγα, Ομπραδόιρο, Μπιλμπάο και Τενερίφη.

Σε 8 συμμετοχές υπό τις οδηγίες του Σίτο Αλόνσο, ο 37χρονος περιφερειακός μέτρησε 5.9 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ στα 10:56 που έμεινε στο παρκέ. Ο Βασιλειάδης αναφέρθηκε στη ζωή μετά το μπάσκετ, αποκαλύπτοντας πως θέλει να γίνει προπονητής:

«Αν πνευματικά νιώθεις καλά, μπορείς να κάνεις αυτό που κάνεις πάντα. Αν κάποια στιγμή χάσω αυτόν τον ενθουσιασμό, να έρχομαι δηλαδή κάθε μέρα στην προπόνηση και να παίζω με την ίδια όρεξη, τότε θα αποσυρθώ! Το έχω ξεκάθαρο στο μυαλό μου. Σίγουρα όχι για τη σεζόν που έρχεται. Θα κάνω κάτι που μου αρέσει όταν αποσυρθώ. Θα ήθελα να γίνω προπονητής! Κάποια στιγμή μιλούσα για αυτό με έναν φίλο μου... Του είπα πως αν η ομάδα μου μπορεί να σουτάρει 50 τρίποντα σε έναν αγώνα, θα τους αφήσω! Μου είπε "θα γίνεις ο προπονητής που θα φύγει μέσα στον πρώτο μήνα"! Του εξήγησα πως αν οι παίκτες μου είναι χαρούμενοι παίζοντας αυτό το στυλ παιχνιδιού, θα τους αφήσω! Νομίζω πως οι παίκτες πρέπει να είναι χαρούμενοι και να απολαμβάνουν το παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα