Ουλμ-Βόννη 74-70: Το παραμύθι έφερε το πρωτάθλημα!

Πρωταθλήτρια η Ουλμ

bet365

Η Ουλμ ολοκλήρωσε την μεγάλη έκπληξη στο πρωτάθλημα Γερμανίας! Επικράτησε για 3η φορά της Βόννης στους τελικούς (74-70) και κατέκτησε τον τίτλο!

Τι κι αν τερμάτισε στην 7η θέση της κανονικής περιόδου. Τι κι αν έπρεπε να αποκλείσει την Μπάγερν και την Άλμπα! Τι κι αν έπρεπε να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Βόννης...

Τα έκανε όλα! Και έφτασε στην πιο ανέλπιστη κατάκτηση του πρωταθλήματος πραγματοποιώντας μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του γερμανικού μπάσκετ.

Η Ουλμ του Άντον Γκαβέλ στο «τιμόνι» της ομάδας ο οποίος αποτελεί και... πάλαι ποτέ παίκτη του Άρη είναι η νέα πρωταθλήτρια Γερμανίας καθώς στο Game 4 των τελικών επικράτησε της Βόννης με 74-70 και έκανε το... πολυπόθητο 3-1 στη σειρά! Και έχοντας παίκτη τον άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού, Μπράντον Πολ!

Τα πάντα κρίθηκαν στην τελευταία περίοδο και στο φοβερό 18-0 σερί της Ουλμ με το οποίο και σφράγισε τη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου στην Γερμανία!

Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Ντος Σάντος (25π.), Πολ (15π.) και Καμπόκλο (11π.) ενώ για τη Βόννη ο Σορτς είχε 19 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ,.

Τα δεκάλεπτα: 21-23, 43-41, 51-59, 74-70.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ Τελευταία Νέα