Τι Τζέι Σορτς: MVP στο γερμανικό πρωτάθλημα ο γκαρντ της Βόννης

Τι Τζέι Σορτς: MVP στο γερμανικό πρωτάθλημα ο γκαρντ της Βόννης

Ο Τι Τζέι Σορτς από το ματς του BCL, ΑΕΚ - Βόννη.

bet365

Ο Τι Τζέι Σορτς, γκαρντ της Βόννης, κατέκτησε τον τίτλο του MVP για την κανονική διάρκεια του γερμανικού πρωταθλήματος.

Στον αστερισμό του Τι Τζέι Σορτς! Ο βραχύσωμος, αλλά δαιμόνιος γκαρντ της Βόννης δεν σταματάει να φορτώνει τα αντίπαλα καλάθια με πόντους και κέρδισε τον τίτλο του MVP στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο Σορτς διαδέχθηκε έναν άλλον παίκτη της Βόννης, τον Πάρκερ Τζάκσον - Κάρτραϊτ, ο οποίος μετά την εξαιρετική σεζόν στη Γερμανία πήρε μεταγραφή για τη Βιλερμπάν και την EuroLeague.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Σορτς, χωρίς ακόμα να είναι γνωστή η επόμενη ομάδα του. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αμερικανός (με διαβατήριο της Βόρειας Μακεδονίας) γκαρντ των 175 εκατοστών έχει διανύσει μία σεζόν που τον οδηγεί δίχως δεύτερη σκέψη στο επόμενο επίπεδο.

Στη Γερμανία, η Βόννη βρίσκεται στην 1η θέση της κανονικής περιόδου με ρεκόρ 30-2, αφήνοντας πίσω της την Άλμπα Βερολίνου (30-3) και την Μπάγερν Μονάχου (25-7), με τον Σορτς να σημειώνει 18 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 7.6 ασίστ.

Παράλληλα, στο BCL η Βόννη βρίσκεται στο Final 4, με τον Σορτς να έχει 18.7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 7.1 ασίστ. Μάλιστα απέναντι στην ΑΕΚ, στα Άνω Λιόσια ο γκαρντ της Βόννης μέτρησε 26 πόντους, 7 ασίστ και στο ματς της Γερμανίας 27 πόντους, 4 ασίστ.

@Photo credits: INTIME
 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ Τελευταία Νέα