Ο Ζελαμπάλ υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο στην προπόνηση της Σαλόν: «Ευτυχώς διαγνώστηκε εγκαίρως»

Μίκαελ Ζελαμπάλ

bet365

Σοκαρίστηκαν στη Σαλόν με τον αρχηγό τους Μίκαελ Ζελαμπάλ, που υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο στην προπόνηση της ομάδας, όμως ευτυχώς αποφεύχθησαν τα χειρότερα με την έγκαιρη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και της Βαλένθια μεταξύ άλλων, Μίκαελ Ζελαμπάλ υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την περασμένη εβδομάδα στην προπόνηση της Σαλόν. Όπως ενημέρωσε η ίδια η ομάδα, άπαντες έδρασαν γρήγορα και ο Ζελαμπάλ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τον παίκτη να έχει ήδη επιστρέψει στο σπίτι και να... στοχεύει στην επιστροφή του.

Ο Γάλλος αγωνίζεται στη Σαλόν από το 2017 (φέτος βρίσκεται στη Β' κατηγορία) και είναι ο αρχηγός της ομάδας στα 39 του χρόνια, ενώ είχε σταθερή παρουσία στην Εθνική από το 2005 έως το 2016 και φυσικά τη δική του πορεία στο ΝΒΑ με τους Σούπερσονικς και τους Τίμπεργουλβς.

Η ενημέρωση του Ζελαμπάλ

«Κατά τη διάρκεια της προπόνησης τη Δευτέρα το πρωί, ένιωσα συμπτώματα και με πήγαν στα επείγοντα του νοσοκομείου Chalon. Στη συνέχεια, η μαγνητική ανίχνευσε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Ευτυχώς διαγνώστηκε εγκαίρως, με παρακολούθησαν αμέσως και έκαναν πρόσθετες εξετάσεις στη μονάδα εντατικής θεραπείας, στη συνέχεια στη νευρολογία.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι είμαι πίσω στο σπίτι. Ωστόσο, πρέπει να ξεκουραστώ αρκετές εβδομάδες πριν επιστρέψω στη δράση και δυστυχώς δεν θα μπορέσω να επιστρέψω ως το τέλος της σεζόν. Έχω πίστη ότι αυτό το πρόβλημά μου επιλύεται σταδιακά, το οποίο επομένως δεν αποκλείει την επιστροφή όταν μου επιτραπεί».

@Photo credits: FIBA
 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΑΛΛΙΑ Τελευταία Νέα