Η Παρί θα μεταδώσει μέσω YouTube το τουρνουά που διοργανώνει με Αρμάνι, Άλμπα και Βιλερμπάν

Ευαγγελος Στελλάκης
Η Παρί θα μεταδώσει μέσω YouTube το τουρνουά που διοργανώνει με Αρμάνι, Άλμπα και Βιλερμπάν

bet365

Το ιδιαίτερα ενδιαφέρον φιλικό τουρνουά «Paris European Games», που διοργανώνει η φιλόδοξη Παρί, θα μεταδοθεί μέσω του επίσημου καναλιού της γαλλικής ομάδας στο YouTube.

Στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου, η νεοφώτιστη στην γαλλική λίγκα, Παρί, διοργανώνει ένα αρκετά ενδιαφέρον φιλικό τουρνουά επιπέδου EuroLeague, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι Αρμάνι Μιλάνο, Άλμπα Βερολίνου και Βιλερμπάν.

Όπως έγινε γνωστό, τα τέσσερα φιλικά ματς που θα λάβουν χώρα στη σάλα «Georges Carpentier», θα μεταδοθούν τηλεοπτικά μέσω του επίσημου καναλιού της Παρί στο YouTube, σε μια πρωτότυπη κίνηση από τον γαλλικό σύλλογο.

paris

Η Παρί θέλει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική γίνεται τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα Γαλλίας, γι' αυτό κι επέλεξε να τεστάρει την ετοιμότητα της απέναντι σε τόσο υψηλού επιπέδου αντιπάλους, ενώ χθες (2/9) ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του πρώην NBAer, Κάιλ Ο'Κουίν.

Το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων

Την πρώτη μέρα (11/9), οι οικοδεσπότες θα αντιμετωπίσουν την Αρμάνι, ενώ η Βιλερμπάν θα παίξει με την Άλμπα. Την επόμενη (12/19), η πρωταθλήτρια Γαλλίας Βιλερμπάν θα αντιμετωπίσει το σύνολο του Έτορε Μεσίνα κι η Παρί θα κοντραριστεί με τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΑΛΛΙΑ Τελευταία Νέα