Η Μετροπολιτάν έκανε την «έκπληξη» με τον πρώην NBAer Τζόρνταν ΜακΡέι (pic)

Ευαγγελος Στελλάκης
Η Μετροπολιτάν έκανε την «έκπληξη» με τον πρώην NBAer Τζόρνταν ΜακΡέι (pic)

bet365

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η γαλλική Μετροπολιτάν, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην NBAer, Τζόρνταν ΜακΡέι.

Ακόμη μια σημαντική κίνηση ολοκλήρωσε η Μετροπολιτάν, η οποία μετά τις προσθήκες του πρώην σέντερ της ΑΕΚ, Βινς Χάντερ αλλά και του πρώην γκαρντ του Άρη, Ουίλ Κάμινγκς, ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου Αμερικανού σκόρερ, Τζόρνταν ΜακΡέι.

Ο 30χρονος γκαρντ έχει «βαρύ» βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστέι τέσσερις σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, έχοντας στο ενεργητικό του 125 συμμετοχές στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Πίστονς πιο πρόσφατα και παλαιότερα Νάγκετς, Ουίζαρντς, Καβαλίερς και Σανς.

Πέρσι, ο ΜακΡέι αγωνίστηκε για τέσσερις μήνες στην Κίνα με τους Beijing Ducks, με το «κασέ» του μάλιστα να αγγίζει τα 1.5 εκατ. δολάρια! Ο απολογισμός του, πάντως, ήταν μέτριος με 11.2 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ σε μόλις επτά εμφανίσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο ΜαΚρέι είχε περάσει από την Μπασκόνια και την EuroLeague τη σεζόν 2017-18, χωρίς να καταφέρει να μακροημερεύσει στη χώρα των Βάσκων.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΑΛΛΙΑ Τελευταία Νέα