ΕΟΚ: Θέλει να τελειώσει το Κύπελλο με Final Four και σε πέντε ημέρες!

ΕΟΚ: Θέλει να τελειώσει το Κύπελλο με Final Four και σε πέντε ημέρες!

bet365

Η ΕΟΚ θέλει να τελειώσει το Κύπελλο και έχει ενημερώσει τις ομάδες για την πρόθεση της και τον τρόπο διεξαγωγής του. Το gazzetta.gr έχει τις λεπτομέρειες.

Ο θεσμός του Κυπέλλου σταμάτησε απότομα, μαζί με την παύση όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα (πλην των επαγγελματικών). Η ΕΟΚ, ωστόσο, θέλει να ολοκληρώσει τον φετινό θεσμό, εφόσον αρθούν οι περιορισμοί από την πολιτεία. Ποιο είναι το πλάνο; Μοιάζει με διαδικασία εξπρές, αφού πρόθεση είναι να ξεκινήσει στις 10 Φεβρουαρίου και να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου!

Δηλαδή στις ημερομηνίες που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθούν οι ημιτελικοί και ο τελικός, αντίστοιχα. Το πλάνο του Final-8 εγκαταλείφθηκε, αφού είχε γίνει ήδη οι κλήρωση και κάποιες ομάδες είχαν το πλεονέκτημα της έδρας. Κάπως έτσι, σύμφωνα με το πλάνο, την Τετάρτη 10/2 θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις των προημιτελικών στις έδρες που είχαν οριστεί.

Και μετά θα γίνει ένα Final Four. Οι ημιτελικοί την Παρασκευή (12/2) και ο τελικός την Κυριακή (14/2) σε μία ουδέτερη έδρα! Αυτό που εξετάζουν είναι να βρεθεί ένα γήπεδο, στην Αθήνα, το οποίο να χρησιμοποιείται από ομάδα της Α1, όχι μόνο για να εξυπηρετεί την περίσταση της πανδημίας, αλλά και να επιτρέψει τη σωστή τηλεοπτική κάλυψη, αλλά και ανεύρεση χορηγών.

Ήδη οι ομάδες έχουν ενημερωθεί για το σχετικό πλάνο με επιστολή.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Κολοσσός - Προμηθέας

Λαύριο - ΑΕΚ

Ηρακλής - ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός - Περιστέρι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα