ΑΕΚ - Περιστέρι bwin: Τραυματίστηκε και αποχώρησε υποβασταζόμενος ο Κένι Γουίλιαμς (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου
ΑΕΚ - Περιστέρι bwin: Τραυματίστηκε και αποχώρησε υποβασταζόμενος ο Κένι Γουίλιαμς (vid)

bet365

Ο Κένι Γουίλιαμς στάθηκε άτυχος λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου στον ημιτελικό με το Περιστέρι bwin για το Final 8, αφού τραυματίστηκε και αποχώρησε υποβασταζόμενος.

Εφιάλτης δίχως τέλος για την ΑΕΚ οι περιπτώσεις τραυματισμού. Στον πρώτο ημιτελικό του Final 8 Κυπέλλου Ελλάδας στην Κρήτη, ο Κένι Γουίλιαμς ήταν ο επόμενος... πονοκέφαλος για το σύνολο του Ηλία Καντζούρη.

Συγκεκριμένα, στα 19.3'' πριν την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου, η μπάλα βρισκόταν στα χέρια του Αμερικανού άσσου της «Ένωσης» προκειμένου να εκδηλωθεί η επίθεση. Ο ίδιος επιχείρησε να πασάρει, όμως στραβοπάτησε κατά την προσγείωσή του με τις εκφράσεις του να δείχνουν έντονο πόνο.

Το επιτελείο της ΑΕΚ βοήθησε ώστε να αποχωρήσει υποβασταζόμενος από το παρκέ.

Θυμίζουμε πως στην προηγούμενη φάση ακριβώς είχε σκοράρει με όμορφο τρόπο, ενώ νωρίτερα είχε και την... σύγκρουση με τον Φρανσίσκο που έπεσε άτσαλα πάνω του μετά από προσποίηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα