Λιόλιος στο Gazzetta: «Του χρόνου θα προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Λιόλιος στο Gazzetta: «Του χρόνου θα προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα» (vid)

bet365

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μιλώντας στο Gazzetta τόνισε το θετικό κλίμα που κυριαρχεί μέχρι στιγμής στο Final 4, ενώ στάθηκε στα μελλοντικά σχέδια της Ομοσπονδίας και το Final 8. Αποστολή-Ηράκλειο: Γιώργος Κούβαρης.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, παρευρέθηκε στο Φεστιβάλ 3x3 που έλαβε χώρα στην πλατεία Αγίας Αικατερίνης στο Ηράκλειο και «φιλοξενήθηκε» από το Gazzetta. Μίλησε για την εντύπωση που του έχει αφήσει η διοργάνωση μέχρι στιγμής, για τα μελλοντικά σχέδια της Ομοσπονδίας σύμφωνα και με τις δηλώσεις του ίδιου, αλλά και την οργάνωση για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων και ιδιαίτερα του τελικού.

Η πρώτη εμπειρία από το Final 4: «Το event είναι πάρα πολύ σημαντικό και είμαι πολύ χαρούμενος. Βλέπω πολλά νέα παιδιά να παίζουν μπάσκετ, υπάρχει πάρα πολύς κόσμος. Πραγματικά δίνουν την νότα σε ένα Final 4 που το σύνθημά μας είναι ότι "το μπάσκετ δεν είναι πόλεμος, αλλά μία γιορτή"».

Για το Final 8 της επόμενης χρονιάς και για μελλοντικά σχέδια: «Αν όλα πάνε, ελπίζω και πιστεύω ότι θα πάνε καλά, του χρόνου θα προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Όλα γίνονται σταδιακά. Για εμένα σημασία έχει να είναι όλα event, να είναι χαρά. Αυτό είναι το σύνθημά μας και να κάνουμε συνεχώς καινούργια πράγματα».

Για το αν είναι ικανοποιημένος με την διοργάνωση και τον τρόπο που έχει εξελιχθεί μέχρι στιγμής: «Ήταν η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που γίνεται ένα Final 4 με κόσμο, έγινε με απόλυτη ασφάλεια και αυστηρά μέτρα προστασίας. Το ποιοι θα μπουν και πως θα μπουν μέσα στο γήπεδο. Η προσέλευση ήταν πάρα πολύ καλή. Ουσιαστικά χθες είχαμε γύρω στα 1800 άτομα. Ελπίζουμε ότι και αύριο ο τελικός θα πάει καλά».

Μία πρόβλεψη για το οργανωτικό κομμάτι του τελικού: «Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σαν μία γιορτή, ένας θα κερδίσει ένας θα χάσει αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίσει το μπάσκετ».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα