Αταμάν στα αποδυτήρια: «Ξέρετε ποιο κύπελλο θέλω, θα δώσει 100.000 bonus ο Γιαννακόπουλος» (vid)
Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 21ο Κύπελλο Ελλάδος στην ιστορία του, έχοντας επικρατήσει του Ολυμπιακού έπειτα από ένα σκληρό παιχνίδι με 79-75 στον τελικό του Final 8.
Ο Εργκίν Αταμάν, απευθυνόμενος στους παίκτες στα αποδυτήρια του «Τριφυλλιού», μίλησε για αυτή την κατάκτηση και αφού ευχαρίστησε τον Κώστα Σλούκα, έδωσε το μήνυμά του ενόψει της συνέχειας., μεταφέροντας παράλληλα και... ευχάριστα νέα.
«Ξέρετε ποιο κύπελλο θέλω»
«Ξέρετε ότι μας έλειψε αυτό το Κύπελλο και ξέρετε πόσο πολύ ήθελε ο Σλούκας να κερδίσει αυτό το Κύπελλο. Σε ευχαριστώ για αυτό Σλούκα, αλλά ξέρετε ποιο κύπελλο θέλω. Το επόμενο κύπελλο. Υπάρχει επίσης ένα μήνυμα από τον κύριο Γιαννακόπουλο. Ο κύριος Γιαννακόπουλος τηλεφώνησε, είπε "ευχαριστώ" σε όλους και ότι θα δώσει 100.000 ευρώ bonus, αλλά όχι για τον καθένα προφανώς, για όλη την ομάδα συνολικά».
Warning: You’re about to watch a family after-win moment!
— Panathinaikos BC (@Paobcgr) February 16, 2025
Ergin Ataman’s speech as special as it gets! 👀💚#WeTheGreens #paobcaktor #LiveTheGreenMagic #Club1908 #OneClubOneApp #OPAP_Final8 pic.twitter.com/huKo2VwF64
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
