Η ELPA τα «έβαλε» με την Λίγκα του Ισραήλ

Η ELPA τα «έβαλε» με την Λίγκα του Ισραήλ

Η ELPA τα «έβαλε» με την Λίγκα του Ισραήλ

bet365

Η Ένωση παικτών Euroleague πήρε θέση για τα ελλιπή υγειονομικά μέτρα της ισραηλινής Λίγκας.

Το πρωτάθλημα στο Ισραήλ θα συνεχιστεί, ωστόσο η Λίγκα μαζί με το Υπουργείο Υγείας της χώρας αποφάσισαν μέχρι και την ολοκλήρωσή του οι παίκτες να βρίσκονται σε καραντίνα.

Φυσικά αυτό δεν άρεσε σε κανέναν αθλητή και ειδικά στους Αμερικανούς των ομάδων.

Η Ένωση Παικτών της EuroLeague μπορεί να μην έχει δικαιοδοσία, ωστόσο έστειλε επιστολή στην οποία αναφέρει, «Είμαστε πολύ ανήσυχοι για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβλήθηκαν στη Winner League για τη συνέχιση της αγωνιστικής περιόδου, καθώς πιστεύουμε πως αυτά δεν περιλαμβάνουν ασφαλή μέτρα πρόληψης και ασφάλειας. Επίσης, η απομόνωση των παικτών στο σπίτι τους μέχρι το τέλος της σεζόν, ειδικά μετά από σχεδόν τρεις μήνες καραντίνας, δεν είναι κάτι ανθρώπινο και δημιουργεί έντονες ανησυχίες για τα αποτελέσματα που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο στην πνευματική υγεία όλων.

Είναι πολύ σημαντικό να λαμβάνουμε υπόψιν όχι μόνο το ρίσκο να κολλήσει κάποιος τον κορονοϊό, αλλά επίσης το μεγάλο ρίσκο του τραυματισμού ή του επηρεασμού της πνευματικής υγείας των παικτών, που θα μπορούσε να επηρεάσει την καριέρα και να αλλάξει επίσης την εικόνα του πρωταθλήματος στο μέλλον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα