Μπεράλ για Τζόρτζεβιτς: «Τού αρέσει συνεχώς να προκαλεί»

Gazzetta team
Μπεράλ για Τζόρτζεβιτς: «Τού αρέσει συνεχώς να προκαλεί»

bet365

Ο πρόεδρος του γαλλικού πρωταθλήματος διέψευσε τις δηλώσεις του Σάσα Τζόρτζεβιτς περί αποχώρησης των Γάλλων από το BCL.

Ο προπονητής της Βίρτους Μπολόνια υποστήριξε σε πρόσφατες δηλώσεις του πως «Όλες οι γαλλικές ομάδες ανακοίνωσαν ότι δεν θα παίξουν στο Basketball Champions League την επόμενη σεζόν, μια θέση που ήρθε από μία πολύ ισχυρή ομοσπονδία. Μία επιλογή που σκοπεύει να βάλει την ποιότητα σε προτεραιότητα, σε σχέση με τις πολλές διεθνείς διοργανώσεις».

Ωστόσο, ο πρόεδρος της γαλλικής λίγκας, Αλέν Μπεράλ, πέρασε στην αντεπίθεση, τονίζοντας στην «L'Équipe»: «Θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει συνεχώς να προκαλεί. Οι γαλλικές ομάδες θέλουν να παίξουν στο BCL κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Εκτός από τη Μονακό, που για λόγους στρατηγικής έχει συνδεθεί με την Euroleague, δεν βρέθηκε ούτε μία ομάδα να μας πεις ότι για οποιοδήποτε λόγο δεν θα ήθελε να συμμετάσχει στο Basketball Champions League».

O Μπεράλ, συνέχισε, υπενθυμίζοντας ότι σε κάθε περίπτωση το BCL κάθε άλλο παρά χάνει τη δυναμική του, καθώς «πρόσφατα υπήρξε μία σημαντική οικονομική επένδυση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΑΛΛΙΑ Τελευταία Νέα