Νόβακ: «Η FIBA είναι ανοιχτή σε συνεργασία με την EuroLeague»

Gazzetta team
Νόβακ: «Η FIBA είναι ανοιχτή σε συνεργασία με την EuroLeague»

bet365

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της FIBA Europe, Καμίλ Νόβακ εξήγησε πως η Παγκόσμια Ομοσπονδία είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την EuroLeague, τονίζοντας παράλληλα πως χωρίς κάποιο όραμα, τα αθλήματα θα σταματήσουν να υπάρχουν.

Ο ιθύνων νους της FIBA Europe παρακολούθησε διά ζώσης τον τελικό του FIBA Europe Cup, εκεί όπου η οικοδέσποινα Νες Ζιόνα κατέκτησε τον τίτλο και με δηλώσεις του σε Μέσα του Ισραήλ, αναφέρθηκε στην πιθανότητα συνεργασίας με την EuroLeague:

«Είμαστε ανοικτοί στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την EuroLeague, όμως πρέπει να προστατεύσουμε το άθλημα. Χωρίς κάποιο όραμα, τα αθλήματα θα σταματήσουν να υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή, πολλές ομάδες δεν έχουν ένα σοβαρό πλάνο για το μέλλον. Χωρίς μέλλον δεν υπάρχει κίνητρο και επομένως οι ομάδες δεν βρίσκουν συνοδοιπόρους. Η ελπίδα και το όραμα ωθούν τις ομάδες να αναπτύξουν τους παίκτες και τους παίκτες να δουλέψουν σε μικρότερες ομάδες ώστε να βρεθούν σε μεγαλύτερες».

Ο Καμίλ Νόβακ αναφέρθηκε επίσης στο αποτυχημένο εγχείρημα της European Super League: «Κάθε άθλημα έχει τις κορυφαίες ομάδες του. Αλλά το θέμα είναι ότι και άλλοι σύλλογοι θέλουν να βρεθούν στην κορυφή. Ο κόσμος δεν θέλει να συμβεί το οτιδήποτε που μπορεί να καταστρέψει την ύπαρξη αυτού του ανταγωνισμού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED