«Πολύ κοντά στη Ρεάλ ο Καμπάτσο»

Newsroom
Ο Φακούντο Καμπάτσο φαίνεται πλέον να είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, για τον Νο1 στόχο του Παναθηναϊκού.

Η...αναδόμηση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν ξεκίνησε με τη συμφωνία του Εργκίν Αταμάν και τα πρόσωπα που θα ανέβαζαν level το ρόστερ να πέφτουν στο τραπέζι.

Είχε γίνει γνωστό πως οι «πράσινοι» είχαν μπει δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησης του Φακούντο Καμπάτσο έχοντας καταθέσει εδώ και αρκετές ημέρες άκρως δελεαστική πρόταση στον παίκτη, με την οποία καλύπτει και σε βάθος τριετίας το χρέος του Αργεντινού στη Ρεάλ. Η πρόταση αυτή ανέρχεται στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, με τον ίδιο τον Καμπάτσο να την «εξετάζει» αλλά να μην βιάζεται να απαντήσει εάν και εφόσον δεν ακούσει και τους Μαδριλένους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το πιο πρόσφατο δημοσίευμα της Mundo Deportivo, ο 32χρονος γκαρντ βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στη «βασίλισσα» και διατίθεται να κάνει στην άκρη τις "χρυσές" προτάσεις που έχει στα χέρια του προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal, με τις πληροφορίες ωστόσο να λένε πως θέλει να αυξήσει το ποσό που του προσφέρει η Ρεάλ καθώς απέχει κατά πολύ από τα όσα του δίνονται από Εφές, Μονακό και Ερυθρό Αστέρα.

Οι λόγοι που δεν θα έφερναν στον Παναθηναϊκό τον Νο1 στόχο του για το φετινό καλοκαίρι, βέβαια, έχει αναφερθεί πως δεν θα ήταν οικονομικοί, αλλά οικογενειακοί.