Εθνική: Πρόβλημα με Παπανικολάου, εκτός ο Καραγιαννίδης

Εθνική: Πρόβλημα με Παπανικολάου, εκτός ο Καραγιαννίδης

Newsroom
Πρόβλημα με Παπανικολάου, εκτός ο Καραγιαννίδης ενόψει προκριματικών EuroBasket 2025

bet365

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη στην προετοιμασία της Εθνικής λόγω εποχικής ίωσης ενώ ο Αντώνης Καραγιαννίδης δεν θα συμμετάσχει στο «παράθυρο» του Φεβρουαρίου αφού υποφέρει από γαστρεντερίτιδα.

Η Εθνική Ανδρών προπονήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο κλειστό του Αγίου Θωμά, με τον Βασίλη Σπανούλη να επισημαίνει την σημασία των δύο τελευταίων αγώνων για τα προκριματικά του EuroBasket 2025 απέναντι στην Τσεχία (21/2) και την Ολλανδία (24/2).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής αντιμετωπίζει διπλό πρόβλημα αφού ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου δεν ενσωματώθηκε ακόμη στην προετοιμασία καθώς ταλαιπωρείται από εποχική ίωση και η κατάστασή του παρακολουθείται καθημερινά.

Παράλληλα, ο Αντώνης Καραγιαννίδης δεν θα ενισχύσει την ομάδα στα προκριματικά του Eurobasket λόγω γαστρεντερίτιδας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα