Eurobasket 2022, Γερμανία-Ισπανία: Εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο του «400άρη» Σρέντερ κόντρα στους «ρόχα» (vid)

Eurobasket 2022, Γερμανία-Ισπανία: Εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο του «400άρη» Σρέντερ κόντρα στους «ρόχα» (vid)

bet365

Ο Ντένις Σρέντερ έκανε... θαύματα στο παρκέ στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Ισπανία και κατάφερε να σπάσει το «φράγμα» των 400 πόντων στο Eurobasket θυμίζοντας Ντιρκ Νοβίτσκι.

Η Γερμανία τίθεται αντιμέτωπη με την Ισπανία στα ημιτελικά του Eurobasket 2022 για το... βήμα πριν το βάθρο και ο Ντένις Σρέντερ έβαλε τα καλά του στο αρχικό μισό κόντρα στους «ρόχα».

Ο free agent στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με 19 πόντους στη στατιστική του (5/6 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 3/3 βολές) συν 5 ασίστ και ένα κλέψιμο βάζοντας από νωρίς υποψηφιότητα για τον πολυτιμότερο της Εθνικής του!

Με τους πόντους που προσέθεσε στο... σακούλι του όσον αφορά τη διοργάνωση, ο Σρέντερ έγινε «400άρης» σπάζοντας το φράγμα που προηγουμένως είχαν προσπεράσει οι Μάικ Τζάκελ (446), Πάτρικ Φέμερλινγκ (441), αλλά και ο Ντιρκ Νοβίτσκι (1052) που δίνει... την αύρα του στη Mercedes-Benz Arena.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα