Γκομπέρ: «Μόνο το χρυσό μετάλλιο θα με ικανοποιήσει» (vid)

Γκομπέρ: «Μόνο το χρυσό μετάλλιο θα με ικανοποιήσει» (vid)

bet365

Ο Ρούντι Γκομπέρ παραχώρησε δηλώσεις για το επερχόμενο ματς με την Πολωνία στα ημιτελικά του Eurobasket 2022, όμως έθεσε ξεκάθαρο στόχο για τη Γαλλία που φτάνει μέχρι και το χρυσό μετάλλιο.

«Ο στόχος είναι το χρυσό μετάλλιο και αυτό από μόνο του θα με ικανοποιήσει... Είμαι εδώ για να κερδίσω» ήταν τα λόγια του Ρούντι Γκομπέρ μιλώντας στη σερβική Mozzart Sport ενόψει του παιχνιδιού με την Πολωνία για τους κορυφαίους «4» του Eurobasket 2022.

Η Γαλλία έφτασε σε αυτή τη θέση περνώντας το «εμπόδιο» των Ιταλών μετά από παράταση, σε μία αναμέτρηση... καρμπόν με αυτή της Τουρκίας στους «16».

Ο Γκομπέρ είπε μεταξύ άλλων πως... «Θα προσπαθήσω να είμαι καλύτερος για να πετύχουμε αυτό τον στόχο και πιστεύω πως η ομάδα αυτή έχει την ποιότητα να γίνει η καλύτερη στην Ευρώπη. Πρέπει να κερδίσουμε την Πολωνία και το επόμενο ματς από αυτό. Μετά θα είμαι χαρούμενος.

Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και πάνω από όλα να πιστεύουμε ο ένας στον άλλον και όλοι στην ομάδα για να παίξουμε σωστά. Έχω την εντύπωση πως βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι και ξέραμε πως ως νέα ομάδα θα κάναμε ορισμένα λάθη. Η ομορφιά αυτού είναι στο ότι μαθαίνουμε και θα φανεί πως κάνουμε ακριβώς αυτό...»

Όσον αφορά τον επόμενο αντίπαλο που απέκλεισε τη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς, ο σέντερ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς τόνισε: «Ξέραμε πως όλα είναι πιθανά στο μπάσκετ. Με εντυπωσίασαν με το παιχνίδι τους και την χημεία τους ως ομάδα. Είμαι χαρούμενος για τον Σλότερ με τον οποίο έπαιξα στην Σολέ πριν από 10 χρόνια. Η ιστορία τους είναι πολύ όμορφη αλλά κοιτάμε τους εαυτούς μας. Έχουμε ένα στόχο που πρέπει να πετύχουμε και αυτός είναι το χρυσό. Για να γίνει αυτό πρέπει να παίξουμε καλύτερα στο επόμενο ματς».

Ενώ στάθηκε και στα "πρέπει" που θα ακολουθήσουν οι τρικολόρ: «Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη όταν χάνουμε την συγκέντρωσή μας, να μην πουλάμε μπάλες. Χαραμίζουμε ό,τι καλό κάναμε σε όλο το ματς. Αν καταφέρουμε να λύσουμε αυτό και να βρούμε πιο γρήγορα την χημεία μας τοτε όλα θα είναι καλύτερα. Ήδη παίξαμε καλύτερα με την Ιταλία που ήταν πολύ καλοί απέναντί μας αλλά θέλουμε κι άλλα».

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα