EuroBasket 2022: Ο Ποτζέκο πήρε στο κυνήγι τον διαιτητή που του έδωσε τεχνική ποινή για να τον χαιρετήσει ειρωνικά! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
EuroBasket 2022: Ο Ποτζέκο πήρε στο κυνήγι τον διαιτητή που του έδωσε τεχνική ποινή για να τον χαιρετήσει ειρωνικά! (vid)

bet365

Η Ιταλία αποκλείστηκε στα προημιτελικά του EuroBasket και μετά από το τέλος του ματς με τη Γαλλία, ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο πήρε στο κυνήγι τον διαιτητή που του έδωσε τεχνική ποινή στην παράταση!

Η Γαλλία χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο για να αποκλείσει την Ιταλία, επικρατώντας με 93-85 και πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του EuroBasket, έχοντας ως πρωταγωνιστές τον Ρούντι Γκομπέρ και τον Τομά Ερτέλ που πέτυχε το καλάθι της ισοφάρισης για την παράταση.

Στα 2:06 πριν από το τέλος, ο πάγκος της Ιταλίας ζήτησε αντιαθλητικό το φάουλ που κέρδισε ο Μέλι, με αποτέλεσμα να χρεωθεί τεχνική ποινή και αμέσως μετά το τέλος του ματς, ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο έτρεξε προς τον διαιτητή που του έδωσε "Τ" για να τον συγχαρεί ειρωνικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα