Eurobasket 2022, Λο, Τάις: «Αντιγράψαμε το παιχνίδι των Τσέχων απέναντι στον Αντετοκούνμπο»

Γιώργος Κούβαρης
Eurobasket 2022, Λο, Τάις: «Αντιγράψαμε το παιχνίδι των Τσέχων απέναντι στον Αντετοκούνμπο»

bet365

Οι Ντάνιελ Τάις και Μαόντο Λο μιλώντας για τη μεγάλη πρόκριση της Γερμανίας επί της Ελλάδας στάθηκε στον τρόπο τον οποίο έβαλαν «φρένο» στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα είχε βρει σκούρα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Τσεχία και όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, το... βίντεο στις τάξεις της Γερμανίας είχε πάρει «φωτιά» προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος για να σταματήσουν τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

Οι Μαόντο Λο και Ντάνιελ Τάις παραδέχθηκαν ότι... αντέγραψαν τον τρόπο παιχνιδιού της Τσεχίας ώστε να είναι αποτελεσματικοί απέναντι στον «Greek Freak» περιορίζοντας την δράση του: «Είδαμε τον τρόπο στο ματς της Ελλάδας με την Τσεχία. Είχαν στήσει ένα τείχος μπροστά του, το οποίο αποτελούσαν τρεις παίκτες ταυτόχρονα. Βέβαια υπήρχαν ο Ντόρσεϊ και οι υπόλοιποι για να σουτάρουν τρίποντα, αλλά προτεραιότητά μας ήταν να αντιγράψουμε το παιχνίδι της Τσεχίας. Και πάντα στήναμε μπροστά του τείχος από τρεις και τέσσερις παίκτες» σχολίασε ο Λο στο «BasketNews.com» ενώ ο Ντάνιελ Τάις, είπε:

«Η Τσεχία έκανε εξαιρετική δουλειά απέναντι στην Γιάννη και αυτό ήταν και το δικό μας πλάνο στο ματς».

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα