Eurobasket 2022, Εθνική: Με την «οικοδέσποινα» Γερμανία για μία... πτήση στην τετράδα

Eurobasket 2022, Εθνική: Με την «οικοδέσποινα» Γερμανία για μία... πτήση στην τετράδα

bet365

Η Εθνική αντιμετωπίζει τη Γερμανία (13/09, 21:30 ΕΡΤ1, Live στο Gazzetta) για τη φάση των «8» του Eurobasket 2022 με φόντο τη νίκη που θα την πάει ένα βήμα πιο κοντά στη... ζώνη των μεταλλίων!

Με την... φόρα από το τελευταίο δεκάλεπτο απέναντι στην Τσεχία, η Εθνική Ελλάδας θα παραταχθεί απέναντι στην «οικοδέσποινα» της τελικής φάσης του Eurobasket 2022, Γερμανία (13/09, 21:30 ΕΡΤ1, Live στο Gazzetta). Σε μία μάχη που η κατάμεστη Mercedes-Benz Arena «φυλάει» για το κερασάκι στην τούρτα της πρώτης ημέρας των «8» καλύτερων της διοργάνωσης!

Στην προετοιμασία για το δεύτερο νοκ άουτ ματς κόντρα στην παρέα του Ντένις Σρέντερ, οι διεθνείς είχαν δίπλα τους τον Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση στο «Μαξ Σμέλινγκ Χάλε».

Εκεί, ο Δημήτρης Ιτούδης μιλώντας για τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης αναμέτρησης στάθηκε στην ικανότητα του αντιπάλου, αλλά και την στήριξη που θα έχει από τον κόσμο, ενώ ο Κώστας Σλούκας εστίασε στην αμυντική λειτουργία των «γαλανόλευκων» που είναι το κλειδί για κάθε μεγάλη εμφάνιση.

Η Εθνική θα παρουσιαστεί χωρίς ονόματα στο απουσιολόγιό της με τους Γιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο -που ήταν τα τελευταία πρόσωπα που απασχόλησαν σε αυτόν τον τομέα- να δίνουν κανονικά το «παρών», την ώρα που ο Γκόρντον Χέρμπερτ βλέπει τους Φρανζ Βάγκνερ και Νικ Γουέιλερ-Μπαμπ να εμφανίζουν ερωτηματικά ως προς τη συμμετοχή τους.

Στον έταιρο αγώνα της ημέρας, η ανεβασμένη Ισπανία θα βρεθεί απέναντι στη Φινλανδία του Λάουρι Μάρκανεν σε έναν αγώνα που θα έχει φανερώσει τον επόμενο αντίπαλο σε μία πιθανή πρόκριση της Εθνικής.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

  • Ισπανία - Φινλανδία (18:15)
  • Γερμανία - Ελλάδα (21:30)
 

EUROBASKET Τελευταία Νέα