Γαλλία - Σλοβενία, EuroBasket 2022: Η μυθική εμφάνιση του Ντόντσιτς στο ημίχρονο που πάει να ξεπεράσει τον Γιάννη (vids)

Γαλλία - Σλοβενία, EuroBasket 2022: Η μυθική εμφάνιση του Ντόντσιτς στο ημίχρονο που πάει να ξεπεράσει τον Γιάννη (vids)

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς έχει πάρει στις πλάτες του την Σλοβενία στην τιτανομαχία με τη Γαλλία, σκοράροντας τους 27 από τους 44 πόντους της ομάδας του σε αυτό το διάστημα!

Η Σλοβενία ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στον Β' όμιλο του EuroBasket 2022 κόντρα στη Γαλλία και ο Λούκα Ντόντσιτς το έχει πάρει προσωπικά, κουβαλώντας την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο σπουδαίο ματς με τους «bleus» ενώ έπονται τα νοκ άουτ στο Βερολίνο.

Οι Σλοβένοι πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 40-44 και ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς σημείωσε 27 πόντους με 6/7 βολές, 3/4 δίποντα, 5/8 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και μόνο 2 λάθη στα 19:22 που έμεινε στο παρκέ, περνώντας στον πάγκο λίγο πριν από το φινάλε του ημιχρόνου αφού δέχτηκε την αγκωνιά του Πουαριέ στη διεκδίκηση του ριμπάουντ.

Πλέον μένει να αποδειχθεί αν ο Ντόντσιτς θα ξεπεράσει τους 41 πόντους που πέτυχε το βράδυ της Τρίτης 6/9 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη νίκη επί της Ουκρανίας.

Οι 41 πόντοι του Greek Freak αποτελούν την καλύτερη επίδοση στο EuroBasket 2022 και παράλληλα, τους περισσότερους πόντους σε ένα παιχνίδι στο τουρνουά έπειτα από τους 43 του Ντιρκ Νοβίτσκι το 2001.

Κι όλα αυτά ενώ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου της Σλοβενίας δήλωσε πως θα πόνταρε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως τον παίκτη που θα τελειώσει με τους περισσότερους πόντους σε έναν αγώνα στο EuroBasket.

στατ

@Photo credits: FIBA
 

EUROBASKET Τελευταία Νέα