Σλοβενία: Θέλει να κάνει νατουραλιζέ τον Νίμπο, ενόψει Προολυμπιακού

Σλοβενία: Θέλει να κάνει νατουραλιζέ τον Νίμπο, ενόψει Προολυμπιακού

Ο Τζος Νίμπο της Μακάμπι καρφώνει στο ματς με τη Βίρτους.

bet365

Η Σλοβενία θέλει να προσθέσει στο ρόστερ του Προολυμπιακού τουρνουά της Ελλάδας τον Τζος Νίμπο.

Τα Προολυμπιακά τουρνουά θα καθορίσει τα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Το ένα τουρνουά θα γίνει στην Ελλάδα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τη συμμετοχή της οικοδέσποινας Ελλάδας και τις Σλοβενία, Κροατία, Νέα Ζηλανδία και Δομινικανή Δημοκρατία.

Η Σλοβενία, σύμφωνα με δημοσίευμα του Basketnews, σκέφτεται να προσθέσει στο ρόστερ της, στη θέση του μοναδικού νατουραλιζέ που δικαιούται να έχει τον σέντερ της Μακάμπι, Τζος Νίμπο (11.1 πόντους, 7.3 ριμπάουντ, 0.8 μπλοκ).

Ο ίδιος διαθέτει νιγηριανό διαβατήριο, ωστόσο η ομοσπονδία της χώρας αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά ζητήματα. Εξαιτίας τους, η Νιγηρία δεν αγωνίστηκε στα προκριματικά για το AfroBasket 2025.

Οι Σλοβένοι έχουν χρησιμοποιήσει, κατά καιρούς, διαφορετικούς νατουραλιζέ, όπως τον Μάικ Τόμπι και τον Τζόρνταν Μόργκαν.

Στο Προολυμπιακό τουρνουά η Εθνική μας ομάδας θα αντιμετωπίσει σε πρώτη φάση την Αίγυπτο και τη Δομινικανή Δημοκρατία ενώ στη συνέχεια θα διασταυρωθεί με τον όμιλο της Σλοβενίας, της Νέας Ζηλανδίας και της Κροατίας. Την πρόκριση παίρνει μόνο ο νικητής του τουρνουά.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα