Ρέινκινγκ: «Η Ελλάδα είναι ένα από τα φαβορί για το EuroBasket»

Newsroom
Ρέινκινγκ: «Η Ελλάδα είναι ένα από τα φαβορί για το EuroBasket»

bet365

Ο Νέιτ Ρέινκιγνκ είδε τη Μεγάλη Βρετανία να χάνει 93-77 από την Ελλάδα, την οποία έχρισε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του EuroBasket.

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο η Ελλάδα έκανε το 3/3 στον Γ' Όμιλο του EuroBasket 2022 της Μεγάλης Βρετανίας με 93-77, χάρη σε μία εντυπωσιακή εμφάνιση του Κώστα Σλούκα, που μίλησε αμέσως μετά στους απεσταλμένους του Gazzetta στο Μιλάνο.

Ο Νέιτ Ρέινκινγκ, προπονητής της Μεγάλης Βρετανίας, αναφέρθηκε στους Σλούκα και Παπαγιάννη που ήρθαν από τον πάγκο, λέγοντας πως η Ελλάδα είναι ένα από τα φαβορί του EuroBasket.

Οι δηλώσεις του Νέιτ Ρέινκιγνκ:

«Η Ελλάδα είναι από τα φαβορί στο Eurobasket. Έχουν βάθος και εμπειρία, είδατε τι παίκτες έφεραν από τον πάγκο. Ο Σλούκας και ο Παπαγιάννης επέδρασαν σημαντικά στο παιχνίδι και δεν είχαμε απαντήσεις. Είναι δύσκολο να αντιδράσεις όταν προσφέρεις 26 πόντους από λάθη στον αντίπαλο. Ο Νταν (Κλαρκ) είναι παράδειγμα για την ομάδα μας, έχει παίξει σε όλα τα Eurobasket της Βρετανίας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα είναι στην ομάδα όσο καιρό και ο ίδιος θέλει».

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα