Ρέινκινγκ: «Η Ελλάδα είναι ένα από τα φαβορί για το EuroBasket»

Newsroom
Ρέινκινγκ: «Η Ελλάδα είναι ένα από τα φαβορί για το EuroBasket»

bet365

Ο Νέιτ Ρέινκιγνκ είδε τη Μεγάλη Βρετανία να χάνει 93-77 από την Ελλάδα, την οποία έχρισε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του EuroBasket.

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο η Ελλάδα έκανε το 3/3 στον Γ' Όμιλο του EuroBasket 2022 της Μεγάλης Βρετανίας με 93-77, χάρη σε μία εντυπωσιακή εμφάνιση του Κώστα Σλούκα, που μίλησε αμέσως μετά στους απεσταλμένους του Gazzetta στο Μιλάνο.

Ο Νέιτ Ρέινκινγκ, προπονητής της Μεγάλης Βρετανίας, αναφέρθηκε στους Σλούκα και Παπαγιάννη που ήρθαν από τον πάγκο, λέγοντας πως η Ελλάδα είναι ένα από τα φαβορί του EuroBasket.

Οι δηλώσεις του Νέιτ Ρέινκιγνκ:

«Η Ελλάδα είναι από τα φαβορί στο Eurobasket. Έχουν βάθος και εμπειρία, είδατε τι παίκτες έφεραν από τον πάγκο. Ο Σλούκας και ο Παπαγιάννης επέδρασαν σημαντικά στο παιχνίδι και δεν είχαμε απαντήσεις. Είναι δύσκολο να αντιδράσεις όταν προσφέρεις 26 πόντους από λάθη στον αντίπαλο. Ο Νταν (Κλαρκ) είναι παράδειγμα για την ομάδα μας, έχει παίξει σε όλα τα Eurobasket της Βρετανίας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα είναι στην ομάδα όσο καιρό και ο ίδιος θέλει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα